İş İnsanı Mehmet İnanç, Depremzedelere Kapılarını Açtı

İş insan Mehmet İnanç, Deprem nedeniyle günde 300 kişiye yemek ikramı yaparak,100 Kişiye barınma desteği veriyor. Malatya'mızın sevilen iş insanlarından Mehmet İnanç, Depremzedelere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. İş insanı Mehmet İnanç, Bugün birlik ve beraberlik günüdür ve hep birlikte devletimize, depremzedelere sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İş insan Mehmet İnanç, Deprem nedeniyle günde 300 kişiye yemek ikramı yaparak,100 Kişiye barınma desteği veriyor. Malatya’mızın sevilen iş insanlarından Mehmet İnanç, Depremzedelere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. İş insanı Mehmet İnanç, Bugün birlik ve beraberlik günüdür ve hep birlikte devletimize, depremzedelere sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız. Malatya’mızda yaşanan deprem, Malatya’mızı neredeyse haritada silmiş durumdadır. Allah bir daha bu tür afetler ve depremler vermesin inşallah.

İş insan İnanç, Ülkemizde yaşanan bu felaket ve deprem hepimizde derinde vurmuştur. Ülkemizde yaşanan deprem 10 ilimizde büyük bir yıkım meydana getirmiştir. Bizler Ülke olarak bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Bizler büyük bir Ülkeyiz. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz ve bu zor günleri en kısa zaman içinde atlatacağız. İnanç, bu zor günlerde kapılarımızı depremzedelere açtık, Günde 300 kişiye yemek ikramı yapıyoruz,100 Kişiye barınma desteği veriyoruz.

İş insan Mehmet İnanç, Ülkemizde meydana gelen depremde bizler kapılarımızı tüm hemşerilerimize sonuna kadar açtık ve İnşallah Malatyalı iş adamlarımız ve yine zenginlerimizde kapılarını deprem zedelere açarlar. Bizler Malatyalıyız ve yardım severleriz. İnşallah hep birlikte birlik içinde olacağız ve bu zor günleri birlikte aşacağız. İş insan İnanç, Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Bugün siyaset zamanı değildir ve siyasilerimizde yaptıkları açıklamalarına dikkat etmelilerdir. Hangi siyasi parti olursa olsun, bugün birlik zamanıdır ve hep birlikte bu zor günleri aşmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN