Eğitim

Eğitim Haberleri

LGS Puanları Yeniden Hesaplanacak

Liselere Geçiş Sınavı'nda mahkeme kararıyla iptal edilen fen bilimleri sorusunun ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), puanların yeniden hesaplanacağını duyurdu.

İdare Mahkemesi LGS'deki Bir Soruyu İptal Etti

Ankara 3. İdare Mahkemesi, yapılan itiraz üzerine 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavdaki bir soruyu iptal etti.

Battalgazi Belediyesi ve Türev Kurs Merkezinden Eğitimde İş Birliği

Battalgazi Belediyesi ve Türev Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye personelinin çocukları eğitimde 0 indirim avantajından faydalanabilecek.

YÖK'ten 2024 Dikey Geçiş Sınavı Şartlı Kayıt Duyurusu

Yükseköğretim Kurulu, 2024-Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS) sonucuna göre lisans programına yerleşen ancak mazereti nedeniyle kayıt yaptıramayan ön lisans öğrencilerine geçici kayıt imkanı tanıdı.

YKS Ek Tercih Süreci Bugün Sona Eriyor

2024-YKS Ek Yerleştirme için adaylar tercihlerini bugün saat 23.59'a kadar yapabilecek.

Öğrenciler Okula Ne Kadar Hazır?

Büyükşehir Belediyesi’nden Lgs’ye Giren Öğrencilere Rehberlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Liselere Giriş Sınavı (LGS)’ye giren ve tercih yapacak öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

Her Çocuk Matematik Yapabilir!

Depremzede Öğrencilerimiz Zoru Başaracak

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, depremzede öğrencilere; kendilerine yeni hedefler belirleyip yeni rutinler oluşturmaları önerisinde bulundu.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Çamlıca Kolejinin Gurur Tablosu

Malatya’da disiplini ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettiren Çamlıca Koleji 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyük başarıya imza attı.

Malatya Kent Konseyi YKS İçin Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi, Sentez Dershanesi işbirliğinde YKS’ye giren ve tercih yapmayı hak eden öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Yeni Cami Meydanında Tercih Merkezi açtı.

Mabem’den LGS Yerleştirmelerinde Büyük Başarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için yürüttüğü eğitimlerle ekonomik olarak dezavantajlı birçok öğrencinin başarılı sonuçlar elde etmesini sağladı.

MEB İl Müdürü Hatice Özdemir, Pütürge'de Okulları İnceledi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Pütürge ilçesine ziyarette bulundu.

Gürkan, En Önemli Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rönesans Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi’nin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in teşrifleriyle açılışının gerçekleştiği programa katıldı.

Başkan Sarıbaş’tan Eğitim-Öğretim Yılı İle İlgili Mesaj

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Kaya'dan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okullarda yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toplam 52 haber.