Çamlıca Kolejinin Gurur Tablosu

Malatya'da disiplini ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettiren Çamlıca Koleji 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyük başarıya imza attı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da disiplini ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettiren Çamlıca Koleji 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyük başarıya imza attı. LGS ’ye 95 öğrenciden 69’u Malatya’daki Fen Liselerine girebilecek puanı aldı. Çamlıca Koleji yakaladığı kitlesel başarı ile İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Aziz Sancar Fen Lisesi, İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, İzmir Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Fen Liseleri gibi çizgi üstü okullara öğrencilerini yerleştirdi

LGS 2022 sonuçlarında, 0,05 - 0,99 yüzdelik dilim aralığında 17 öğrenci, 1,22 – 2,98 yüzdelik dilim aralığında 14 öğrenci, 3,27-4,86 yüzdelik dilim aralığında 12 öğrenci ve 5,05 – 6,95 yüzdelik dilim aralığında 7 öğrenci başarısını yakalayan Özel Çamlıca Okulları, Türkiye genelinde başarı yakalayan sayılı okullar arasına girdi.

Öğrencilerinin yakaladığı kitlesel başarıyı değerlendiren Çamlıca Okulları Kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç, LGS 2022 sonuçlarını “Gurur Tablomuz” şeklinde nitelendirdi.

2021 yılında LGS Türkiye Birincisini çıkardıklarını ve 2022 yılında tüm öğrencileriyle birlikte kütlesel başarı yakaladıklarını kaydeden Sarıtaç,”Eğitim ve öğretim hizmetlerini bilim ve teknolojinin ölçütleri doğrultusunda yürüten, değerleriyle barışık, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olma vizyonu ile çıktığımız bu yolda, deneyimli kadromuz ile öğrencilerimizin her zaman destekçisi oluyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda 2021 yılında yakaladığımız başarının çıtasını yükselterek yüzde 72,63 lük bir kitlesel başarıya ulaştık.” dedi.

Öğrencilerin büyük çoğunluğunun çizgi üstü okullara yerleşme başarısı gösterdiğini vurgulayan Sarıtaç,”LGS ’ye 95 öğrencimizden 69’u Malatya’daki Fen Liselerine girebilecek puanı aldılar. Öğrencilerimizden İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, Ankara Aziz Sancar Fen Lisesi, İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, İzmir Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Fen Liseleri gibi çizgi üstü okullara yerleşti. 50 öğrencimiz Malatya Merkezdeki nitelikli Fen ve Anadolu Liselerine yerleşebilme başarısı göstermiştir. Bugüne kadar canla başla çalıştık. Bu başarıda emeği geçen Öğretmenlerimize,  Öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen Velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere söz veriyoruz; bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN