Gürbüz, Bu Ülkede Oynatmak İstediğiniz Her Oyun Başınızda Patlıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Gürbüz, Basın açıklaması yaparak Şarkıcı Gülşen’in Haddini aşan konuşmasına Bati Medeniyetinin Modernleşmesi Ülkemizde Ahlâksız ve Hayasız toplum oluşturmak için çalışan bir güruhun talebidir diyerek konuşmasına devam etmiştir.

Bir Düşünün ki

Bir Ülke ki gerçek sahipleri olan Vatan evlatları kendi Öz yurtlarında garipler vur abalının sırtına misali sırtlanların, yalanlarla, iftiralarla yürütülen Dine düşman bir güruhun yürüttükleri dalevereci kampanyaları

Avrupa’da Medeniyetinin yükselişi Laiklik ve Batılılaşma, Modernleşmenin ismi yükselişi ve özellikle geliştirdiği bilim ve teknoloji üstünlüğü sayesinde dünyanın diğer bölgelerini etkisi altına almaya başlaması sonrasında, alıcı toplumlarda bu etkinin biçimine göre meydana gelen değişim ve dönüşümler, farklı kelime ve kavramlarla ifade edilmişlerdir.

Bizdeki Medeniyetin gelişimi olan Laiklik Din düşmanlığını hortlatıyor,

Batılılaşma ve Moderni ilik teknolojik gelişme yerine Gericilik, Ahlaksızlık, Toplumsal gerilimi artırma, İftira siyaseti üzerine yürüyor Bu yürütmenin başını Batıya bağlı Sivil Toplum Kuruluşları, Sanatçı geçinen Türk toplumu ile uzaktan yakından bilgisi olmayan Sanatı sadece Ahlaksız ve Hayasızlık olarak algılayan Türk Aile ve Toplum yaşantısından habersiz yaşayan Modernleşme onlar için sadece Ahlaksız yaşam biçimi olarak bilenler güruhu toplum adına her konuşmalarında her yazılan senoryoda rol kapma becerilerini sadece maneviyatları toplumları germek, dışlamak üzerine kurgulatan Bu Sanatçı güruhuna sesleniyorum. Bu Ülkenin maneviyat aleminin boyutu sizin cahil beyninizin alamayacağı kadar büyük bir hazinedir.

Siz kendi küçük dünyanızda kalın dışarı çıkmayınız. Kaybolursunuz aklınız, cahilliklerinizi her seferinde nakarat gibi yaşantılarınızda yaptığınız açıklamalarınızda ortaya koyuyorsunuz zaten siz kendi dünyanızdan çıkmayın diyoruz

Geçtiğimiz günlerde Toplumun bir kesimine cahilce saldıran Sanatçı ismi ile ortada gezinen Şarkıcı Gülşen Boyundan büyük bir sözlerle haddini fazlasıyla aşmıştır.

İmam hatiplimlelere sapık diyecek kadar kinini orta koyan kadın sanatçının asıl amacı toplumun bir kesimine şirin görünerek kendi tezgâhına müşteri çeken ayıplı mallarını kapatan afaroz olmuş tezgâhtarlar misali 40 yaş üstü sendromunu atlatmak için gündem olmaya çalışıyor onunda becerememiş toplumun kinini ve nefretini üzerine çekmiştir.

Kendilerince Toplumun Batılı ve modernize modeli olarak gördükleri LGBT'li Sapıkları gündeme alarak kendini gündem etmeyi becermiştir.

Bu Ülkenin toplumuna insan yetiştiren Iman hatipli olmalıdır ki hedefleri modernleşmeyi LGBT'de gören bir toplum ortaya çıkarılmalıdır.

Toplumun yozlaşması yürütülen kampanya tutmalıdır ki Müslüman Türk Aile yapısının Milli Manevi değerleri kaybolsun

Toplumun Milli ve manevi değerlerine hakareti Çağdaşlaşmayı, Batılılaşmama treni gibi görenlerin yürüttükleri yol Hakaret, İftira, Yalan siyaseti ortaya koyarak bir çıkış yolu olarak seçmişlerdir.

İmam hatiplileri sapık olarak topluma sunma yöntemi yeni bir yöntem değil ki aynı senaryo

Bu Ülkede 50 yıldır kurgulu bir kampanyadır.

Bunu toplumun önüne koyarak bir kesim küçük düşürülmek isteniyor toplumun bozulmasına engel gördükleri İmam hatipliler hedef alınmıştır.

Hakareti göstererek tezgâhına müşteri çağırmanın tren bileti gibi görülmüştür.

Biz Anadolu Ahi Evran İş Adamları olarak

Diyoruz ki Beceremeyeceksiniz,

Bu Ülkeyi Silahla ele geçiremeyenlerin orta oyunudur.

Bu Ülkede Oynatmak istediğiniz, her oyun başınızda patlıyor toplumu bozma kurgulu tiyatrolarınız seyircisiz kaldı Başaramayacaksınız Türk Aile yapısını İslam’dan uzaklaşmaya gücünüz yetmeyecektir.

Bu Ülke hepimizin ortak yaşayacağınız topraklardır. Toplumun Bütün dinamiklerinin ellerini başına koyup oturup düşünmesi sağduyu ile hareket etmesi toplumumuzun ortak yaşama alanları oluşturacaktır.

Diyoruz Bizim Çağrımız Eğer Bu Ülkenin İnsanıysanız Herkes Kendi Penceresini Kapatsın Hep Beraber Toplum Olarak Ortak Penceresinden Bakalım

Bütün Toplumu Sağduyu İle Hareket Etmeye Çağırıyoruz

Mehmet GÜRBÜZ

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN