Günata, Türk Ocaklarının Her Mensubu DEVLET ve MİLLET İçin Vardır

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Türk Ocaklarının 111. Kuruluş yıldönümünde yayınladığı mesajında “Türk ocaklarının her mensubu DEVLET ve MİLLET için vardır” 

        Başkan Günata Sosyal Medya hesabından yayınladığı mesajında” Türk Devletinin kuruluş aşamasında fikri temelini oluşturan Türk Ocakları 25.Mart.1912 yılından beri fikri çalışmalarını ve Türk dünyasıyla olan ilişkilerini azimle ve büyük gayretle geliştirerek Türk dünyasının ülkemizle olan bağını güçlendirmektedir. 


        Parti siyasetlerinin üzerinde Devletinin yanında yerini almış milli bir kuruluştur. Kahir ekseriyetle ilim adamlarının bir arada olduğu ve milletine hizmeti ibadet sayan bir anlayışla vatansever herkesi ve her kesimi bağrına basan Türk milliyetçiliğinden asla taviz vermeyen Devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ün de  "BEN DOĞRUDAN DOĞRUYA TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM” dediği düşünülürse ve gittiği her yerde  Türk Ocaklarını ziyaret ederek milletin bu ocağa gitmesini istemişse bu ocağın ne kadar sağlam temeller üzerinde oturduğu tartışılmaz.

          Temel nitelikleri ve kuruluş amacında partiler üstü çalışmalar yapması esastır ancak milli birlik ve bütünlüğümüzü savunan her kesimle gönül bağı oluşturarak çeşitli etkinlikler, çalışmalar yapması normaldir. Türküm diyen ve bunu kalben tasdik eden herkesi bu ocağın gönüllüsü sayarız.

        Türk ocaklarının her mensubu DEVLET ve MİLLET için vardır.Türklüğün yücelmesi,Türklüğün güçlenmesi,Türklüğün bir bütün olması için her türlü ilmi ve bilimsel çalışmayı yapmaya devam edecektir.

         Allah birliğimizi dirliğimizi daim.etsin. Allah yüce milletimizi her türlü fitne,fesat,yalan ve iftiralardan korusun.Allah her türlü sel,deprem,yangın gibi büyük felaketlerden korusun.Allah Bu güzel günlerin hatırına mübarek Ramazan ayının  hürmetine milletimize depremzedelere  yardım etsin.

ALLAH TÜRK OCAKLARINI EBEDİYYEN VAR ETSİN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN