Genç Bilardocu Muhammed Emin Atabey Türkiye Şampiyonu!..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

21 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında; Ankara’da yapılan ve 976 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen  3 Bant Türkiye Şampiyonası C kategorisi 1. etap müsabakaları sonucunda şampiyonluk mücadelesini kazanan; Muhammed Emin Atabey 10 tur geçerek şampiyon oldu. 6. Şubatta yaşanılan büyük felaketin ve olumsuzluğun ardından antrenman yapabilecek imkanın olmamasına rağmen gelen şampiyonluk azmin ve çalışmanın en iyi göstergesi oldu. 

 

Geçen yıl 22-24 Kasım 2023 tarihinde; Türkiye şampiyonluğunu kazanan şampiyon sporcu; Muhammed Emin Atabey şampiyonanın ardından; İspanya’da yapılan U21 Avrupa gençler şampiyonasında da 3. Oldu. Son kazandığı Türkiye şampiyonluğu sonrası açıklamada bulunan; Muhammed Emin Atabey;   Desteğini esirgemeyen başta aileme, Mehmet Gören, Orhan Altay abilerime ve arayan mesaj atan herkese teşekkür ederim. Dereceye giren SamedAygün kardeşimi, Yunus Şah ve Musa Akar abilerimi de tebrik ederim.

Böyle güzel bir turnuvada hakemlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. Malatya bilardo il temsilcisi; Murat Bayram da yapmış olduğu açıklamada Muhammed Emin Atabey’in bu başarısından sonra açıklamalarda bulunan; Malatya bilardo il temsilcisi; Murat Bayram; Öncelikle Muhammed Emin Atabey’i canı gönülden kutluyorum. 

 

972 sporcunun katılım gösterdiği bir müsabakada şampiyon olmak hiçte kolay değil sporcumuz; Muhammed Emin ATABEY hayatını bu spora adamış 8 yaşında bilardo oynamaya başlamış ve son 3 senedir yapmış olduğu derecelerle ilimizi gururlandırmış bir sporcumuz 2022 yılında Malatya gençlik ve Spor il müdürlüğü ne Türkiye şampiyonalarında ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip bir bilardo salonu açıldı bu bağlamda eski spor bakan yardımcımız; İhsan Selim Baydaş’a ve Malatya gençlik Spor il müdürümüz Ebubekir Kayhan’a da minnettarız. Tesisin sporcularımız üzerindeki etkisi oldukça fazla ve meyvelerini toplamaya başladık taktir edersiniz ki bilardo zor ve masraflı bir spor. Belediyelerimiz den valilik ve özel sektorlerindesporumuza ve sporcularımıza desteklerini bekliyoruz. Muhammed Emin kardeşimizi de tebrik ediyorum başarılarının devamı diliyorum il temsilciliği olarak her daim yanında olacağız diyerek sözlerini. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN