Prof. Dr. Hakan Parlakpınar'a Bilim Başarısı Ödülü!

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İnönü Üniversitesi, 2023 yılı Sağlık Bilimleri Alanında Bilim Başarı Ödülü'nü Prof. Dr. Hakan Parlakpınar'a layık gördü.

Ödül töreninde, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından takdim edilen ödül, büyük bir coşkuyla karşılandı. Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, ödülünü alırken duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bu ödül, Sağlık Bilimleri alanından 40 yaş üstünde sadece bir akademisyene verilmesi açısından oldukça anlamlı oldu. Başvuru gerekçemde belirttiğim üzere bu ödülü çalışma yaptığım tüm ekip arkadaşlarım adına kabul ediyorum. Ödül sahiplerini kutluyorum. 

Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay olmak üzere ödül sürecinde emeği geçen üniversite yönetimimize ve maddi ödül kararı için İnönü Üniversitesi Vakfı Yönetimine teşekkür ederim.” Ayrıca, Prof. Dr. Parlakpınar, ödülü 6 Şubat 2023 depremzedelerine ve onlara fedakarca yardım eden tüm sağlık çalışanlarına ithaf etti.

Bu anlamlı ödül, Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’ın kariyerindeki başarılarını bir kez daha vurgulayarak, bilimin önemine ve sağlık alanındaki üstün katkılarına odaklanmış bir üniversitenin takdirini yansıtmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN