Fendoğlu, Malatya Çarşısı içinde gereken tüm adımlar atılacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan seçim çalışmalarını Yazıhan ilçe merkezi ve bağlı 14 mahallede sürdürdü. 

Yazıhan ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Epreme, Sadıklı, Çivril, İriağaç, Tahtalı, Böğürtlen, Buzluk, Başpınar, Mısırdere, Hamidiye ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler. 

Yazıhan programında MHP Heyetine yoğun ilgi gösterildi. 

-“Bayraksızların umudu olanlar, Türk Bayrağını dalgalandıramazlar”

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçiminde oylarımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’ye. Biz sadece belli mahalleleri, belli köyleri, belli ilçeleri arka bahçemiz düşünerek dar kalıpta, terör örgütlerinin gölgesinde siyaset yapmıyoruz, Türkiye’nin her yerinde, her karış toprağında, her anında, her nefesinde siyaset yapıyoruz. Bayraksızların umudu olanlar, rengini şehit kanlarından almış olan Türk Bayrağını dalgalandıramazlar.” dedi.

-“Zillet ittifakı sadece algı yapar, ama hizmeti Cumhur İttifakı gerçekleştirir”

Fendoğlu, “Zillet ittifakının bu memlekete bir katkı sunamayacağının en iyi örnek İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleridir, Adana Büyükşehir Belediyesidir. 4 yıldır sadece algı yapıyorlar, algı yürütüyorlar. Şu bir gerçek; Zillet İttifakı algı yapar, onlar sadece ve sadece algı yürütürler, ama hizmeti ve projeleri Cumhur İttifakı hayata geçirir. Çünkü Cumhur İttifakı yerli ve millidir.”

-“Malatya Çarşısı içinde gereken tüm adımlar atılacak”

Malatya’nın büyük bir yıkım gördüğünün bir gerçek olduğunu belirten Milletvekili Fendoğlu, “Malatya’da büyük bir yıkım var.  Şu anda Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde konutların temelleri yükseliyor. Şu anda 7 bin tane konut inşaatı aynı anda sürdürülüyor. Esnaflarımız için Yeni Sanayi Sitesinde 714 adet işyerinin yapımı başlandı. Şire Pazarındaki esnaflarımız için zaten yeni yapılmış olan Kayısı Ticaret Merkezimiz hazırdı. Esnafımız için geçici konteyner işyerleri için çalışmalar sürüyor, bitenler teslim ediliyor. Malatya Çarşısı içinde gereken tüm adımlar atılacak. Bundan hiçbir esnafımızın şüphesi olmasın.” dedi.
Milletvekili Fendoğlu ve MHP Heyeti, Yazıhan Kaymakamı Kutsal Baytak’ı da ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN