Malatya Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Malatya Komun Başarılı Çalışmaları

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Malatya KOM’un Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan KOM Şube Müdürlüğüne Bağlı Olan Ekiplerin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor.

Yeşilyurt Emniyeti Gaspçılara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 7 tabanca, 4 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

14 Tabanca, 2 Tüfek, 1 Kurusıkı, Çok Sayıda Fişek Ve Kesici Alet Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 14 tabanca, 2 tüfek, 1 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

Malatya’dan Asayiş Haberi

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda toplam 10 tabanca, 5 tüfek, 2 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele ile 16 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlimizin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.   

Malatya Asayişi Görev Başında

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlimizin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Malatya’da Huzur Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce huzur ve güvenliğin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlin huzur ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Malatya Polisi Aşı Kampanyasına Destek Veriyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri Aşı Kampanyasına destek vermek için harekete geçti.

Şehit Hamdi Dikmen’in İsmi Kütüphane’de Yaşatılacak

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü ortaklığıyla Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu’nda oluşturulan Kütüphaneye, İstanbul’daki bombalı saldırıda şehit olan Malatyalı Polis Memuru Hamdi Dikmen’in adı verildi.

Suçlulara Geçit Yok

​​​​​​​Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda...

Malatya Asayişinin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerimizce 15.10.20 günü yapılan çalışmaları aşağıya çıkartılmıştır.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri tarafından başarılı bir çalışmayla uyuşturuculara göz açtırmıyor.

Malatya Emniyetinden Uyarı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından tedbirler alarak, Vatandaşlarımızı uyardı.

Narkotik Şube Müdürlüğü Sokak Suçlularının Peşinde

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik şube müdürlüğü ekiplerin başarılı çalışmaları devam ediyor.

Malatya Polisi’nden Zehir Tacirlere Geçit Yok

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Narkotik şube ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

69,57 Gr Metamfetamin Maddesi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan başarılı bir operasyonla Malatya dışından getirilen 69,57 gr Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Malatya Asayişi Emin Ellerde

Malatya Emniyeti Emin Ellerde Olduğu gibi, Malatya’nın huzur ve güvenliği için Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan tüm birimler olarak laikiyle görevlerini yerine getiriyorlar.

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’den Başkan Güder’e Ziyaret

Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Sinop Emniyet Müdürlüğü görevinden Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, iadei ziyaret kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Malatya’da Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçları ile etkin mücadele edilmekte ve yapılan operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurulmaktadır.

Vatandaşlarımızın Huzurunu Bozanlara Fırsat Verilmeyecektir

Malatya Cemal Gürsel Mahallesinde Yaşanan Olaydan Dolayı Malatya Emniyet Müdürlüğü Tarafından Bir Yazılı Basın Açıklaması Yaptı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Bilinçlendirme Standı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 3. Öğrenme Şenliğinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında stant açıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden Vali Toprak'a Ziyaret

 Vali Toprak’ da Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü ülkemize, milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza, tüm emniyet çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını canı gönülden diliyorum.