Malatya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara Göz Açtırmıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

6 Şubat Depreminden sonra artan hırsızlık olaylarına İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan etkin mücadele meyvelerini vermeye başladı.

          Hısıızlık oolaylarrıında büyük azalma olurken Failler ise kısa zamanda polis tarafından yakalanarak adelete teslim ediliyorr. 04.02.2024 günü Saat: 02.00 sıralarında Hanımınçiftliği Mahallesi Sağlık Ocağı Sokak üzerinde hırsızlık anonsu üzerine ekiplerimizce olay yerine intikal edilmiş;


Çevrede ve evde yapılan kontrollerde şüphelilerden M.S. isimli şahsın ikamet içerisinde elbise dolabında saklandığı görülerek suçüstü olarak yakalanmıştır. Şüpheli şahıs ile yapılan mülakat sonrasında diğer şüphelilerden F.D. ve H.K. isimli şahısların kimlikleri ve adreslerinin tespitleri yapılarak eş zamanlı olarak şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çalınmış olan eşyalardan;

         1 adet av tüfeği ve 45 adet fişek , 1 Adet Pompalı tüfek,  1 Adet Canik marka Tabanca, 2 adet televizyon, müştekinin güvenlik görevlisi olan babasına ait 3 kutu 9’19 fişek, bakır mutfak eşyaları, 1 adet hızar makinası ve 1 adet şarjlı matkap bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

        Şüpheliler çalmış oldukları diğer malzemeleri ise hurdacıya sattıklarını beyan etmiş olup talimat doğrultusunda Mevcutlu olarak adli makamlara çıkarılan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine sevk edilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN