15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz Haberleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda ‘Geçiş Töreni’ yapıldı.

Malatya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. Yıl Dönümünde Tek Yürek Oldu

“Milli İrade Uğruna, Türkiye Aşkına”  mottosuyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Başkan Gürbüz, O Gün Bir Gerçek Vardı ki Türk Milletinin Kahramanlığıdır

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Gürbüz'den 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 6.Yılında geçmişten günümüze kadar Türk Milletinin Kahramanlıklarının Hikayesinin başlangıcının sebebi Büyük Milletlerin Kadim Devlet anlayışının eseridir diyerek sözlerine başlamıştır.

Demokrasi Bayramı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Malatya’da organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Arıcak, Özgürlüğe Giden Yol

15 Temmuz 2016 ihanet kalkışmasının yıl dönümündeyiz. Milletin kurumları içinde yuvalananlar, ( ABD/NATO ile irtibatlı cuntalar, kriminal gruplar) hain bir kalkışma ortaya koydular.  ABD'nin 'bizim çocuklar’ dediği, NATO’cu zihniyete sahip olanlar milletin evlatlarına bomba ve kurşun yağdırmışlardı.

Fendoğlu,  15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz  hain darbe girişimi milletimizin feraseti ve dik duruşuyla engellenmiş vatan haini beslemelere dur denilmiştir. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Onuruna 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Karaman, Şehitleri Unutmadı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Kapsamında, Şehitliği ziyaret ettiler.

Başkan Güder’den 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz 2016 yılında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kalkıştığı hain darbe girişiminde gazi olan Osman Demir, Enes Gün, Ramazan Kaya ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. Yıl dönümünde anma etkinlikleri kapsamında şehitler kabirleri başında anıldı.

Vali Şahin’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Bugün, aziz milletimizin iradesine yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birinin yıl dönümüdür.

Başkanı Samanlı’nın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Canbay’dan 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümü Mesaj

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak düşüncelerini paylaştı.

Başkan Karaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

İl Başkanımız Abdulvahap Karaman'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Özcan’dan 15 Temmuz Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ​

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Ruhunu Bir Kez Daha Hatırlayalım

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz işgal girişimini 35 uçak, 3 savaş gemisi, 37 helikopter, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3992 hafif silah ve 8651 askeri personelle gerçekleştirmek istedi.