Başkan Yıldız, Sabrımızla Kimse Oynamasın

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 'Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletin derdine çözüm için uğraşanlara karşı yapılan teröristçe eylemi kabul etmiyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletin derdine çözüm için uğraşanlara karşı yapılan teröristçe eylemi kabul etmiyoruz” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Yıldız “Sabrımızla kimse oynamasın. Düne kadar FETÖ ile yan yana, omuz omuza hareket edenler milleti koruyacakları yerde 3 5 yandaşı korumayı seçenler, ekonomik sıkıntı yok deyip birçok yerden ballı maaşlar alanlar kısacası milletin derdi ile hemhal olması gerekenler gaflet ve dalalete hatta hıyanete düşmüş olabilir lakin biz İYİler olarak geldiğimiz gün Yolsuzlukların, Yoksullukların ve hatta Yasakların hesaplarını bir bir soracağız. Ne kadar çırpınırsanız çırpının unutulmasın ki Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner.” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız son olarak “Sayın milletvekilimize Cenabı Haktan Şafi adıyla şifa diliyor ve Meclise bir an önce dönmesini temenni ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN