Başkan Yardımcısı Karadoğan'dan TİNGADER'e Ziyaret

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Doğu Anadolu bölge başkanlığını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Doğu Anadolu bölge başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Karadoğan, Malatya kültürünü Dünyaya tanıtmak adına projeler geliştirdiklerini ve yönetimin yol haritasını açıklayarak gerçekleştirmek istedikleri projelere değindi.

Derneklerin yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik adına kutsal bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Karadoğan,’’ biz hemşehrilerimizle kaynaşmak gayesindeyiz  ancak federasyonun amacı daha büyük bir bütünlüğü sağlamaktır. Tabela Derneği mantığı ile değil gerçeklerle hareket ediyoruz’’ diye belirtti.

Başkan Yardımcısı Karadoğan,"hem şehrimizin gelişimi hem de gurbetteki hemşehrilerimizin birliği beraberliği için tüm kesimlerin görüşlerine önem veriyoruz. Kamu ya da özel kuruluşlarla iletişim kurmak ve el birliği içinde olmak istiyoruz’’ifadelerini kullandı.

 “Haberlerinizin Yönlendirici Olması Bize Katkı Sağlıyor”

TİNGADER Derneğimizi ve Gazetemizi yakından takip ettiğini ve çok beğendiğini belirten Karadoğan gazetemizle ilgili övgü dolu sözler söyledi. Karadoğan, “Takip ettiğimiz kadarıyla yaptığımız tüm çalışmaları en iyi şekilde kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Malatya ile alakalı sıkıntılı olan konuları gündeme getiriyor, masaya yatırıyorsunuz. Federasyon olarak bizler de, sizler sayesinde çok şey öğreniyoruz. Bize göre önemli olan Türkiye için, Malatya’mız için hakkaniyetli, doğru haberlerin yapılması ve yayınlanmasıdır. Haberlerinizin yönlendirici olması da bize ayrıca katkı sağlıyor” dedi.

“Sizlerin Sayesinde İnşallah Güzel Hizmetlere Vesile Oluruz”

Yerel basının kamuoyunu aydınlattığını ve halkı bilgilendirmek adına görev yaptığını vurgulayan Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, “Yerel basın ilçemizin tanıtımına da çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, ilçede, ilde olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve vatandaşı bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Biz sizleri daha önceden tanıyoruz tabi ki ama çalıştığınız yerde gelip sizleri görmek güzel oldu. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de performansınız artarak devam eder. Bizlerde elimizden geldiği kadar Malatya’mız için güzel olanı, iyi olanı, doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Sizlerde bizleri destekliyorsunuz. Haberlerinizle yön veriyorsunuz. Bu da bizim için büyük bir kazanım. İnşallah hep böyle gider, işbirliği içerisinde güzel bir çalışma dönemi yaşarız. Bizlerde sizlerin sayesinde güzel hizmetlere vesile oluruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda hem TİNGADER Derneğimizin hem de Malatya Gündem Özel Gazetesinin başarılı ve ilkeli çalışmalarının devamını dileyen Başkan Yardımcısı Karadoğan, Derneğimizin ve gazetemizin yayın hayatında başarı diledi. 

TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan ise,’’ Derneklerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek; "Farklı illerde oluşturulan derneklerin federasyon haline gelmesi önemli bir adımdır. Hemşehri derneklerinin önemini gurbette yaşayıp da anlamayan yoktur. Özellikle iyi bir eğitim almak adına gurbete çıkan öğrencilerimiz için bu tür derneklerin büyük bir önem taşıdığını biliyoruz. Her alanda ilkler ve enlerle anılan Malatya’nın Dernek faaliyetleri açısından da model olacak düzeye gelmesini önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bölge Başkanı Kazim Erayabakan, ziyaretten  dolayı Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğ’a teşekkür etti, başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN