Başkan Samanlı'dan Kızılay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Kızılay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Kızılay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına büyük bir özveri ile koşan Türk Kızılayı, milletimizin vicdanını, hoşgörüsünü ve yardımsever yanlarını hakkaniyetle temsil etmektedir.” diyen Başkan Samanlı’nın mesajının devamı şöyle;

KIZILAY, GURUR VERİCİ BAŞARILARA İMZA ATMAKTADIR

“Türk Milleti, tarih sahnesine çıktığı günden bugüne değin yardımseverlik ve dayanışma ilkelerini en içten niyetlerle özümsemiş bir toplumdur. Bu yönüyle milletimize yakışan ve halis niyetlerinin temsilcisi niteliğinde olan Türk Kızılay’ına çok şey borçluyuz. Bu kurum, ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına büyük bir özveri ile koşan Türk Kızılayı, milletimizin vicdanını, hoşgörüsünü ve yardımsever yanlarını hakkaniyetle temsil etmektedir.

Kızılay denildiği zaman aklımıza gelen konulardan bir diğeri de hiç şüphesiz kan bağışıdır. Kan bağışı, hayati önem arz eden bir konudur. Bu yüzden tüm hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak düzenli bir şekilde kan bağışında bulunuyor olduğumuzun da altını çizmek ve bunu örnek teşkil etmesi hususunda beyan etmek isterim.

Tüm Kızılay çalışanlarımızın Kızılay Haftası kutluyor; görevlerinde güç ve muvaffakiyetler diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN