Başkan Konaklı'dan Turgut Altınok'a Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Merkezi Ankara'da bulunan, yerel ve bölgesel kalkınmaya mesleki eğitim yoluyla destek olma amaçlı kısa adı MESVAK olan Müteşebbis Gelişim Vakfı başkanı hemşehrimiz Nurettin Konaklı ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok'u ziyaret ederek adaylığı için başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
MESVAK başkanı Konaklı ziyaretlerinde " Çok tecrübeli ve donanımlı olan değerli Turgut Altınok başkanımızı yürekten kutluyorum, başkanlığı kazandığında Başkent Ankaramıza çok eserler kazandıracağını ğnanıyoruz. Keçiören Belediye Başkanlığında yaptıklarının ve başarılarının şahidiyiz. İnşaallah seçildiği takdirde Hacı Bayramı Veli gönül tahtı Türkiye'nin ve Türk Dünyasının güzide Başkenti Ankara için hayırlı hizmetlere vesile olunacaktır."dedi.
ABB başkan adayı Turgut Altınok ise MESVAK ve heyetinin hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek;
 "STK'lar ülkemiz için çok önemli hizmetler verecek potansiyele sahiptir. Bizler secildiğimiz taktirde tüm STK temsilcileriyle önemli işbirliği ve istişareler içinde bulunarak güzel şehrimiz Ankara için en iyi hizmetleri vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir şehrin ihyası, gelişmesi ve büyümesi ortak akılla olur, bizlerde bunun önemini bildiğimiz için hep birlikte çalışacağız ve başaracağız." diyerek yapılan ziyarette ki memnuniyetini ifade ettiler.
MESVAK yönetimi ve Altınok karşılıklı yapılan sohpetin ardında hatıra fotoğrafı çektirdi ve heyete teşekkürlerini ilettiler...
Haber: Ramazan Baykara
ANKARA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN