Başkan Adayı Yıldırım'a STK'lardan Destek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Hekimhan İlçesinde Halkın adayı Mehmet Şerif Yıldırım’ın CHP Belediye Başkan Adayı olmasıyla Birlikte her kesimden yoğun destek açıklamaları da gelmeye devam ediyor. 

        Hekimhan ilçesini ayağa kaldırabilecek donanıma sahip, birlik ve beraberlik içerisinde halkın benimsediği isim olarak Hekimhanlıların istediği Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım seçim gezileri kpsamında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanırken İl Dışında bulunan hemşerilerinden ve STK’lardan desteklerde çığ gibi atak devam ediyor.

Ankara’daki Hekimhanlı Sivil Toplum Örgütlerinden Yerel Seçim Açıklaması“ Başkan Adayımızı Destekliyoruz “

          Ankara’da bulunan Hekimhanlı dernekler ve derneği olmayan bazı köy temsilcileri, 30 Ocak 2024 Salı günü Ankara Hekimhanlılar Derneği Lokalinde bir araya gelerek 

           31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimle ilgili açıklamada bulundular. 14 köy ve dernek temsilcilerinin açıklamasında şu görüşlere yer verildi.

        “Ankara’da yaşayan ve etkinliklerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ve Hekimhan köylüleri olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin Hekimhan Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Sayın Mehmet Şerif Yıldırım’ın adaylığını  destekliyoruz.”açıklamasını yaptılar.

          Katılımcılar daha sonra Ankara’da bulunan Malatyalı derneklerin ve depremzedelerin sorunları ile ilgili görüşmeler yaptılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN