Başkan Emin Ayten'den Çağrı, Gelin Malatya'ya Hep Birlikte Sahip Çıkalım

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

              6 Şubat’ta meydana gelen Yüzyılın felaketi diye kabul edilen Depremde ilk saatlerden itibaren sahada Depremin yaralarının sarılması için büyük mücadele eden ve Malatyalılardan takdir alan Pütürge Beyleri Derneği Başkanı Emin Ayten Malatyalı Bürokratlara ve İş Adamlarına seslendi. “ Seçimlerde Malatya’yı yalnız bırakmayın gelin Malatya’ya hep birlikte sahip çıkalım” dedi. 

              Pütürge Beyleri Dernek Başkanı Emin Ayten açıklamasında” Siyasette aday adaylıkları hareketlendi ama yüzyılın acı gerçeği bir depremi Malatya’da iliklerimize kadar yaşadık.  


        Malatya’da sahada olan memleketi için elini taşın altına ve yüreğini ortaya koyan koordinasyonun başında Bir kişi hariç Malatyalı bürokratlar sınıfta kaldı.

        Bir Malatyalı bürokrat sahada gördüm Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Malatyalı Kırklareli Tarım il müdürü Mehmet Aksoy. 

       Özellikle gıda konusu olsun hele, hele depremin ilk 2 günü ekmek sıkıntısı yaşarken Mehmet Aksoy Müdürümüzün koordineli olarak Elazığ tarım il müdürüyle Malatya’mıza ekmek yetiştirmesi Kırklareli vatandaşlarla koordine olup Malatya'ya sucuk , kavurma içecekleri Depremzede hemşerilerine ulaştıran Kırklareli Tarım il müdürü Mehmet Aksoy’un tüm siyasi partilerden teklif alması kendisinin iyi bir Malatya sevdalısını Malatya’da vekil olarak görmek istiyoruz.

          İş adamlarına sıra gelirse  Adnan çoban, hikmet Tanrıverdi, Erman Ilıcak Mehmet Ali Aydınlar Mehmet Duman, Osman Dursun, Battal Yıldız, Yılmaz Durmuş, Malatya’ya en çok yardım eden isimler.Zor günde yapılan iyilikler Malatyalılar tarafından unutulmaz.

           Yazdığım isimler 6 Şubat’ta ilk yarımları ulaştıran isimler. Gönülleriyle, Yürekleriyle harbi Malatyalılar. Halen yardım eden herkese teşekkür ederim. Bizler dernek olarak tüm Malatyalı iş insanlarını Ramazan süresince Malatya’ya davet ediyoruz.

         Gelin Malatya’yı kendi gözlerinizle görün Depremzedeler çok zor durumda diğer iş insanları gelsinler,  Mehmet Aksoy gibi bürokratlara sesleniyorum gelin el atın elinizi taşın altına koyma zamanı. Malatya’yı yine eski günlerinize kavuşturalım.

         Gün Birlik zamanı Ramazan Özcan’ı da takdir ederim. İş adamı şaban Karaaslan’a da ayrı bir teşekkür ederiz. Mehmet Aksoy Malatya sizleri unutmayacak istifa edin gelin Malatya'ya hep birlikte Kendi memleketimizin yetiştirdiği başarılı çalışkan sizin gibi değerlerimizle sahip çıkalım.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN