Başkan Dönmez: Eminim Ki Yeni Bir Malatya'yı Birlikte İnşa Edeceğiz!

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: 'Her zaman halkımızın yanındayız.' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: "Her zaman halkımızın yanındayız." dedi.

6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'da yardım çalışmaları son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) üyeleri ve Genel Başkanı Doğan Dönmez da depremzedelerin yardımına koşuyor. Hem enkaz altında kalan vatandaşların kurtulmasına yardım eden hem de depremzedelerin temel ihtiyaçları için yardım toplayan Dönmez yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün depremin 9. günü. Çok zor günler geçiriyoruz. Fakat geride kalan depremzedeler için de yardım çalışmalarına devam ediyoruz. Derneğimiz ile birlikte temel ihtiyaç listelerindeki eşyaları topluyoruz. Halkımıza dağıtıyoruz. Yaraları hep birlikte saracağız. Eminim ki yeni bir Malatya'yı hep birlikte inşa edeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun. Her zaman halkımızın yanındayız. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN