Başkan Bulut, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Berat Kandili Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Açıklamasında; Korku, kaygı ve stres içerisinde yaşadığımız Korona günlerimiz dün gibi, Sonrasın ’da sellerle yıkıldık, boğulduk, yangınların sıcağında kavrulduk, buharlaştık, Nice krizleri, kaos denecek türden günleri atlattık, 06 Şubat itibari ’de yaşadığımız Asrın Felaketi denilerek tanımlanan, 11 ilimizde yaşanan depremle ilgili çok sayıda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmiş ve çok sayıda vatandaşlarımız yaralanmıştır ve yine 11 İlimizde yaşanan depremde büyük bir afet yaşanmıştır dedi.

Saniyeler içinde biranda çöken, yok olan binalar, Bir anda çöken, yok olan binaların enkaz ve moloz yığınları arasında yiten canlar, kaybolan hayatlar, insanları diri tutan, yarınlara taşıyan hatıralar, Yıkıntıların yuttuğu canlar, Enkazın başında acı ile çırpınan çaresiz yürekler, Yaşadığımız bu afetten çok etkilendik ve ülke olarak yıkıldık ve şimdi ise ayağa kalkma zamanıdır ve hep birlikte çalışıp daha güzel günlere gelmek için Ülke olarak birlik içinde olacağız ve Allah birliğimizi daim etsin inşallah.

Cenab-ı Hak sonsuz lütfunun eseri olarak bizim için bazı mübarek gün ve geceler takdir buyurmuştur. Bu mübarek gün ve gecelerde yapılan dua ve ibadetler, birçok günahımızın bağışlanmasına vesile teşkil etmektedir.

 İşte Şaban ayının "Beraat gecesi" adını verdiğimiz onbeşinci gecesi’de, bu mübarek gecelerden biridir. Bu vesileyle Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

 

Uğur BULUT
Büyük Birlik Partisi Genel
Başkan Yardımcısı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN