Başkan Ayşe Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizin kuruluşundan beri bizlere büyük destekleri olan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımıza şahsım, yönetim kurulu ve tüm üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımız Sayın Zeki Dağ, Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır ve her zaman yanımızda olmuşlardır, Allah kendilerinden razı olsun dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizin başarılı çalışmalarından dolayı her zaman yanımızda olan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımızı şahsıma verilen başarı plaketinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Sayın Zeki Başkanımızın her zaman söylediği gibi bizler büyük bir aileyiz ve bizlerde diyoruz ki bizler büyük bir aileyiz ve iyi ki varsınız Sayın Zeki Dağ Başkanım Allah sizlerden razı olsun ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Birliğin ve beraberliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı vardır. İşte bu başarıda Vatanseverler derneğinde olduğunu görüyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Eğer bir başarı elde ediyorsanız mutlaka birlik ve kardeşlik içinde çalışırsanız mutlaka başarılı olursunuz dedi. Burada çok kıymetli arkadaşlarımız varlar ve dernek açısından çok tecrübeli olduklarını görüyoruz.

Başkan Zeki Dağ, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını benimsiyorum ve destekliyorum. Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmalarını iyi bilen biri olarak mutlaka burada başarılı olurlar ve bizlerde basın olarak desteklerimiz olacaktır. Eğer bir yerde başarılı ve sağlıklı çalışmalar varsa mutlaka bizlerde destek olmalıyız. Eğer bir yerde başarı yoksa zaten hiç kimsede destek vermez ve itibar etmez. Başkan Dağ, Vatanseverler Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve tüm ekibini kutluyorum başarılar diliyorum. Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Vatanseverler derneği genel başkanı Ayşe Alpaslan’ın başarılı çalışmalarından dolayı derneğimiz tarafından bir plaket takdim ettik ve kendilerine dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan Başkanlığında Toplandı. Vatanseverler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaparak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bu ayki yönetim kurulu toplantımıza ve istişare toplantısına Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik kolları başkanımız ve yine dernek üyelerimiz katılım sağlamışlardır. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Çalışmaları Hakkında ve yine yapılacak çalışmalarla ilgili Bilgiler Verdi. Başkan Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak bizler büyük bir aileyiz. Bizler her zaman olduğu gibi bu günde bir aradayız. Allah bu birliğimizi ve dostluğumuzu bozmasın dedi. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka orada başarı vardır ve var olacaktır.

Alpaslan, dernek olarak yapacağımız çalışmalara ve projelerle ilgili yapılan tüm çalışmalarımızı yönetim kurulunda görüşüp ve son halini dernek yönetim kurulu ve üyelerimizle yaptığımız istişarelere kara vererek çalışmalarımızı hayata geçirmek üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Dernek çalışmalarımızı yaparken tüm ekibimizle birlikte karar veriyoruz ve buda bizim birliğimizi ve beraberliğimizi gösteriyor.

Genel Başkanı Alpaslan, bu gün yaptığımız istişare toplantımızda çok önemli kararlar aldık. İlerleyen günlerde yapılacak çalışmalarımızla ilgili tüm arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Tüm ekibimizle birlikte aldığımız bu kararları ilerleyen günlerde hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan, toplantımıza iştirak eden başkanlarımıza, gençlik kollarımıza ve yine üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Candaş | 02 Aralık 2022 09:04

    Var olsun zeki başkan var olsun ayşe başkan. Başarılarınızın devamını dilerim.

BUNLARA DA BAKIN