Bakan Ersoy Koordinasyon Merkezinde Brifing Aldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Depremler sonrası Malatya'dan sorumlu bakan olarak yapılan çalışmaları koordine eden Bakan Ersoy, yetkililer ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

         Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da Afet Koordinasyon Merkezi'nde kentteki son çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


         Düzenlenen toplantıya Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu, AK Parti Miletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, İnanç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve yerel yöneticiler katıldı.

          Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonrası Bakan Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaptırılan konteyner kentlerde çeşitli incelemelerde bulundu.

             Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra Malatya Büyükiiehirr Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, Malatya Milletvekilleri ve Kayısı Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile çalışmaları hızla devam eden Dünya Kayısı Ticaret merkezi şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN