KAMUOYUNA DUYURULUR…

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

6 Şubat 2023 de ülkemizde yaşanan deprem felaketinde  binlerce insanımız hayatını kaybetmiş şehirlerimiz adeta yok olmuştur. 


Aynı günün sabahında  devletimiz bütün 

imkanlarıyla Kızılay'ı Afad'ı STK larimizla birlikte yardıma koşmuştur. Hatta ve hatta  dış ülkelerden uluslararası kuruluşlar ve gönüllülerine çoğunluğu ile  yardımımıza koşarak   ellerini taşın altına koydular...  


Acımıza ortak oldular...

 Daha da ötesi bu süre içinde bizlerle beraber üzülmüşler bizlerle beraber ağlamışlardır.


Ülkemiz  deprem bölgesi olan bir coğrafya olması münasebetiyle acılarılarımızın ve  göz yaşlarımızın rengide yoktu. 


Bugün bize yarın başka bir ülkeye başka bir ile olabilir. Böyle bir zaman da dış ülkelerden insanların acımızı paylaşıp ve bizlerle yardımlarını seferber edip acılarımıza ortak olduğunu gördük.
 Ve herbirine ayrı ayrı  müteşekkir olduk.


 Ancak son zamanlarda ülkemiz de  üzülerek ifade edeceğimiz  sosyal medya üzerinden depremzedelere  hakaretler  edilmesini içimize sindiremiyoruz.. 


Bu  acılı günlerimizde depremzedelere yapılan haksızlığı şiddetle kınıyoruz..

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımiz sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinden devletimizin bakanları sivil toplu örgütleri Kızılay AFAD ve bölgesel olarak biz STKlar her birimiz günlerdir, ayarlardir herkes kendi bölgesinde  insanlarla beraber bu acıyı dindirmeye çalışıyoruz.


Allah devletimize zeval vermesin. Bu süre içerisinde acımıza ortak olan tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz ve hâlâ  bu bölgede evlerine gitmeden gecesine gündüzüne katarak çeşitli belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ,kurum ve kuruluşlarımız su anda hâlâ hizmet vermektedirler onlara yürekten teşekkür ediyorum.
 Ancak böyle bir acılı günümüzde insanların hakarete uğrasmasını kınıyoruz.


Milletimiz gerekli cevabı verecektir. Depremzedelerimize  yapılan bu hakareti şiddetle kınıyorum.

Ayşe Alpaslan 
Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği 
Genel Başkan.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN