Arif Tüfekçi'ye Önemli Görev

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Malatya’da DSİ 92 Şube Müdürü olarak yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Malatyalı Arif Tüfekçi Şanlıurfa DSİ GAP 15.Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak atandı.

         Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Arif Tüfekçi 2016-2022 tarihleri arasında Malatya DSİ 92.Şube Müdürü iken Ankara DSİ 5.Bölge Müdürlüğü emrine görevlendirilmişti.

 Geçici görevlendirme ile Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Danışmanı olarak görev yapan Arif Tüfekçi DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif BALTA'nın tensipleri ile Şanlıurfa DSİ GAP 15.Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak 13.03.2023 tarihinde görevine başladı.


          Atama haberini sosyal medya hesabından duyuran Arif Tüfekçi çalışkanlığı ve aldığı görevleri başarılı şekilde uygulamasıyla ve artı değer katmasıyla tanınıyor. Arif Tüfekçi yayınladığı mesajında” 13.03.2023 tarihi itibariyle Şanlıurfa DSİ GAP 15.Bölge Müdürlüğünde görevime başlamış bulunmaktayım. 

          Rabbim Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN