İş İnsanı Seyit Doğan Yeni Malatyaspor'a Talip Oldu

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

Yazıhan'lı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına Talip Oldu.

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, 19 Haziran'da yapılacak Yeni Malatyaspor Kongresi öncesi Malatya ve Malatya dışında istişareler yaptığını yetkili ve etkili kişiler ile görüştüğünü belirterek şart oluştuktan ve gerekli destek ve öneriler alındıktan sonra kısa zaman içerisinde çalışmalarımıza hız verip Yeni Malatyaspor'u sahipsiz ve umutsuz bırakmayacağız dedi.

İş İnsanı Seyit Doğan Malatya ve Malatyaspor benim olduğu gibi tüm Malatya'lıların ortak paydasıdır. Malatya'da futbolun düştüğü durum bizleri çok üzmektedir. Geçmişte kısa bir dönem Adil Gevrek ile aynı yönetimde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Daha sezon başlamadan Yeni Malatyaspor Kulübünün yanlış yönetildiğini , İstişare kültürünün olmadığını hesap vermeden tek adamlıkla kulübün yönetilemeyeceğini ve bu kulübün çok amatörce kurumsallaşmadan yönetildiğini belirterek eleştirdim ve istifa ettim. Aslında Yeni Malatyaspor'un düştüğü bu durum önceden belliydi ama kimse bu gidişe dur demedi.

İş İnsanı Seyit Doğan kendisinin çok güçlü bir ekiple 19 Haziran'da çoğunluk sağlanamadığı taktirde 26 Haziran'da yapılacak Yeni Malatyaspor Kongresinde Başkanlığa ve Yönetime talip olduğunu açıklayarak Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR