DEVA Partisi'nden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Ederek Parti Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdiler.

Ziyaret Programına Malatya DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan, Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Sönmez, Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar, Kale İlçe Başkanı Basri Şener, Akçadağ İlçe Başkanı Mehmet Küçük, İl Ve İlçe Yöneticileri katıldı.

Ziyarette bulunan İlçe Başkanlar adına konuşun DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan,
Bizler DEVA Partisi mensupları olarak ortak hareket edip güçlü birliktelik içerisinde hareket ediyoruz İl Yönetimimiz ve İlçe Teşkilatlarımız arasında güçlü bir bağ bulunmaktadır. Bu birlikteliğimizi halkımızlada bir olup önce kendi ilçelerimizide sonra Malatya'mızda ve en sonunda 81 ilde güçlü bir Türkiye olarak birleştirerek bü toprağın insanlarına DEVA olmak için adımlar atacağız.

Başkan Nurlan, Siz değerli Anadolu Basın Birliği Yönetimi ve Üyeleri her zaman bizlerin yanında tarafsız , objektif bir şekilde durdunuz.Bu vesile şahsım tüm İlçe başkanlarım ve İl teşkilatım adına bizleri kabul eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kurulundaki arkadaşlara Şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyor Bu ziyaret vesilesi ile başta sizler olmak üzere öünümüzdeki günlerde kutlayacağımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüde ayrıca Kutluyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler mesleğimiz icabı tüm siyasi partilere STK'lara eşit mesafedeyiz. Her biri bizler için kıymetlidir. Elimizden geldiği kadar tüm arkadaşlarımızla Malatya'mızda objektif, tarafsız ve bağımsız bir şekilde mücadele etmeye sizlerin sesi olmaya çalışıyoruz. Bende şahsım ve yönetim kurulum adına bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR