Başkan Gül, Türkiye'nin Turgut Özal'ın Misyonu Ve İradesine İhtiyacı Var

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Gül , Türkiye'yi 80'li karanlık yıllardan alarak Aydınlık ve Çağdaş Yıllara Kısa Bir Sürede Taşıyan Turgut Özal'ın Misyonu ve İradesine İhtiyacı Var dedi.

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Gül , Türkiye'yi 80'li karanlık yıllardan alarak Aydınlık ve Çağdaş Yıllara Kısa Bir Sürede Taşıyan Turgut Özal'ın Misyonu ve İradesine İhtiyacı Var dedi.

Anavatan Partisi (ANAP) Malatya İl Başkanı Mehmet Gül , Kadın Kolları Başkanı Figen Gül, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hepsen Metin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Gül , Rahmetli Turgut Özal'ın hatırası olan Anavatan Partisi (ANAP), 2023 seçimlerine hazır. Parti olarak eski şaşalı yıllarına geri dönmeyi ve Turgut Özal'ın bayrağını dalgalandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Vatandaşların oy verme konusunda kararsız olduğunu belirten Gül, “İnsanlarımız çok kararsız gelinen noktada kararsızların oyları giderek artmış durumda ve gerek iktidar gerekse muhalefet anlamında fikirler karışmış durumda, biz Anavatan Partisi olarak bu süreçte 2023 seçimlerine katılarak partimizin layık olduğu yere ulaşmasını ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz”

Parti olarak Turgut Özal'ın yolundan gittiklerini belirten Başkan Mehmet Gül, “Anavatan Partisi hala Rahmetli Turgut Özal'ın misyonunu benimsemektedir. Türkiye'nin kötü gidişine , milletimizin birlik ve beraberliğine tekrar dönülmesi için 1980 yılında Rahmetli Turgut Özal'ın herkesimi kucaklayarak iktidara geldiği bir siyasi oluşuma ihtiyacı var. Bugünün siyasetçilerinin toplumun her kesimi ile kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bu yüzden biz Anavatan Partisi olarak bu ülkenin ve milletin kurtuluşunun geçmişte Türkiye'ye çağ atlatan Özal'ın siyasetine , misyonuna uygun bir iradeye ihtiyaç olduğunu belirterek inşallah 2023 seçimlerine bu düşünce , misyon ve iradeyle hazırlanıyoruz dedi.

Anavatan Partisi Başkanı Mehmet Gül, bizleri misafir ettiğiniz ve her zaman tarafsız ve objektif bakış açınızla bizlere destek verdiğiniz için Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve sizilere Partim ve şahsım adına teşekkür ederim dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Anavatan Partisi 1980 darbesinden sonra halkın iradesi ile Rahmetli Hemşehrimiz Turgut Özal'ın liderliğinde Türkiye'ye çağ atlatmış bir çok alanda Türkiye'nin önünü açmıştır. Eğer Ülkemiz bugünlere o çok zorlu günlerden baskılardan darbelerden kurtularak geldiyse Rahmetli Özal'ın gayretleriyle gelmiştir. Bugün yıl 2022 halen Turgut Özal'ın başarılı yönetiminin meyvesini yemektedir. Turgut Özal kendisinden sonra gelen siyasilerin ve Partilerin ciddi anlamda referansı olmuş ve önünü açmıştır. Rahmetli Özal'ı bu ziyaret vesilesi ile tekrar Rahmet ve Minnetle anıyoruz.

Başkan Dağ, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Başta Malatya olmak üzere Türkiye genelinde sizlere başarılar diliyor İnşallah Anavatan Partisi tekrar Özal'lı yıllarda olduğu gibi başarılı olur diyerek siz Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı ve Teşkilatınıza başarılar dilerim dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR