Altunkaya'dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya, 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimler sonrası bir açıklama yaptı.


Altunkaya, parti olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, buna karşın milletin takdirinin bu şekilde gerçekleştiğini bildirdi. Seçimler sonrası açıklama yapan BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, “ Büyük Birlik Partisi olarak kendi amblemimizle girdiğimiz en son 2015 seçimlerine nazaran oylarımız yüzde 100’ün üzerindedir. Seçimin milletvekili ayağıyla ilgili bizi sevindiren gelişme, içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı'mızın Mecliste çoğunluğu kazanmış olmasıdır” ifadesini kullandı.

Altunkaya , Büyük Birlik Partisi Malatya teşkilatlarınında seçim boyunca özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Hakikaten İl Başkanımız Abdulvahap Karaman ve yönetimi, İlçe teşkilatlarımız akabinde birbirinden kıymetli milletvekillerimiz gece gündüz çalıştılar.

MDK Üyesi Ercan Altunkaya Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda gerçekleşmeyen sonuçlar sonrası açıklamasında, “Seçimin ikinci ayağı olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'mızın ve bizim Cumhurbaşkanı adayımız, mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'ye yakın oy almıştır. İkinci Turda öyle zannediyorum ki Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu seçimleri kazasız belasız rahat bir şekilde alacaktır. Bizler Cumhur İttifakına destek veren bir parti mensubu olarak çalışmalarımız bu yöndedir” dedi.


BAŞKAN ALTUNKAYA’DAN SERT TEPKİ
Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya , sosyal medya hesaplarından, deprem bölgesinde seçime katılıp oy veren depremzedelere yönelik hakaret içerikli ve provokasyon amaçlı paylaşımlara sert tepki gösterdi. Altunkaya, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta "Asrın felaketi" olarak nitelenen Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde 50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini, milletçe büyük acı yaşandığını, bu acılara rağmen millet olarak yediden yetmişe herkesin yaraları sarmak için seferber olduğunu söyledi.


Altunkaya, “14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgelerinde ortaya çıkan sonuçları tartışma konusu yapan zihniyetin provokatif söylemleri sonucu depremzedelere karşı insanlıktan nasibini almamış belli kişi ve kesimler tarafından hakaret içeren paylaşımlar yapılmış, depremzedelerimizin acıları büyütülmüştür. Bu provokasyonların yapıldığı bir atmosferde, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası hemen insanları barınma yerlerinden, tesislerden çıkarmak, siyasi bir kinin yansıması olarak kamuoyuna yansımıştır” şeklinde tepki gösterdi.


Son olarak BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya,” İlk günkü gönül bağımız ile bundan sonra daha da fazla gayret göstererek daha fazla yorularak daha fazla çalışarak her zaman ve her türlü şartlarda tereddütsüz sonuna kadar sayın Genel Başkanımız Mustafa Destecinin ve parti meclisinin ve yönetimin yanınızdayız.”şeklinde açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN