Bu Depremin Altından Kalkabilecek Tek lider Erdoğan'dır

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Kale ve Yazıhan ilçelerini ziyaret ettiler.

 
Kale ilçe merkezi, AK Parti Kale İlçe Başkanlığı ve Kale Belediye Başkanı Murat Koca’yı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Malatya programına katılarak, Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde incelemelerde bulundular.

 

Yazıhan ilçesinde esnaf ziyareti, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’e yapılan ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Namık Gören, “Bir teşekkür ziyareti anlamında ilçelerimizi dolaşmaya başladık. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı belirleyeceğimiz seçime gideceğiz. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oylarında bir düşüş yok, kısmide olsa bir artış var. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a daha güçlü bir destekle Malatya rekor kıracaktır.” dedi.

 

AK Parti Malatya Milletvekili seçilen Abdurrahman Babacan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın olası bir mağlubiyetini bekleyen dış güçlerin, yabancı ülkelere, farklı terör örgütlerine inat Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs’ta Malatya’da çok daha güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kaydetti.

 

 AK Parti Malatya Milletvekili seçilen İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Önce kırık kalpleri onarmak, sonra yaraları sarmak, ardından imar, ihya ve inşaat sürecinde İnşallah hep beraberiz” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili seçilen İhsan Koca ise şunları söyledi, “Sadece oylarınızı değil, 28 Mayıs’ta desteğinizi bekliyoruz. Oy kullanın, oy kullanmak istemeyenlere oy kullanmaya teşvik edin, vatandaşlarımızı sandıklara taşımaya yardımcı olun, gönüllü olun, temasta bulunun. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl desteklediğimiz dosta ve düşmana göstereceğiz.”

 

AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Hizmet ile ilgili hiçbir sorunumuz yok. Sizin en çok yüreğinizin atmasının en önemli sebebi güvenilecek bir lider, Recep Tayyip Erdoğan dediniz, ona güvendiniz. Recep Tayyip Erdoğan sizin hiç güveninizi boşa çıkarmadı. Bugün Malatya’daki yüzde 70 oranındaki destek bu güvenin en büyük temsilidir. 22 yıl görev yapıp, yeniden yüzde 50’ye yakın güven almak herkese nasip olmaz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN