Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş,  Seçim çalışmaları kapsamında Yeni sanayi sitesi, Şahnahan, Yaka, Ele menlik , Görgü (Cafana) Mahallerini ziyaret etti. Alataş,” Malatya’mızın tüm mahallerinden sıkıntılarının olduğunu görmekteyiz. Bizler göreve geldiğimizde bu sıkıntıları ve sorunların sırasıyla yapacağız ve vatandaşlarımızı bu mağduriyetten kurtaracağız, Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa orada başarı ve dürüstlük şeffaflık vardır. Güçlü bir ekibimizle Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız ve vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yeşilyurt’un değerli sakinleri, uzun yıllardır bu güzel semtte yaşayan biri olarak, bu toprakların ne kadar kıymetli olduğunu ve bu ilçenin sorunlarını yakından biliyorum. İşte bu bilinçle, Yeşilyurt’un daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir ilçe olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum diyen Alataş; “ Seçim süreci kapsamında vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Mahallerimizde büyük sıkıntı mevcut. Esnaf ayrı bir dertli. Esnafın elinden tutmazsan hem Malatya’mız kaybeder hem de Yeşilyurt ilçemiz.” Şeklinde konuştu.

Vizyonumuz, Yeşilyurt’u çağdaş ve sürdürülebilir bir ilçe haline getirerek yaşam kalitesini artırmak için çalışmak, altyapıyı güçlendirmek ve vatandaşlarımızın her ihtiyacını karşılayacak bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmektir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar her alanda daha iyi bir hizmet sunmayı hedefleyen bir yönetim anlayışıyla yola çıkıyoruz. Bu doğrultuda, Yeşilyurt’ta daha güvenli ve modern konutlara erişimi sağlamak, ihtiyaç sahiplerine parti ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırmak, şehrin dış mekanlarını daha ferah yeşil alanlarla donatmak ve bu alanlarda sokak hayvanlarına sahip çıkarak bakımlarını, sağlık kontrollerini ayrıca barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceğiz.” Dedi.

Alataş depremden 13 ay geçmesine rağmen bir çivinin çakılmadığına işaret ederek, “6 Şubat Depreminin üzerinden yaklaşık 13. Ay geçmesine rağmen çevre yolu altına bir çivi bile çakılmamış, Yine diğer bazı mahallerimizde aynı sıkıntılarını görüyoruz ve vatandaşlarımız çok dertliler ve sıkıntı içindeler. Esnafımızı tıkmışlar 21 metre karelik konteynırlere, Ne hikmetse bir yetkili bile esnafımızı sormamışlar. Bunu ben söylemiyorum, Sıkıntı içinde olan esnafımız söylüyor.  Allah birliğimizi bozmasın, Bizler göreve geldiğimizde belediyecilik neymiş tüm hemşerilerimiz görecekler. Yeşilyurt İlçemize nasıl hizmet yapılıyor herkes görecektir.” Şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Alataş, “Yeşilyurt’un her bir bireyine eşit ve adil bir şekilde hizmet etmek için buradayım. İnancım odur ki, birlik ve beraberlik içinde el ele verdiğimiz sürece, Yeşilyurt’un potansiyelini en üst seviyede kullanabilir, daha güçlü bir geleceği birlikte inşa edebiliriz.

Değerli hemşerilerim, bu kutlu yolda sizlerin desteklerini ve dualarınızı bekliyor, birlikte daha aydınlık yarınlara yürüme umuduyla sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’. İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN