YRP Adayı Öztürk, Pütürge Refaha Kavuşacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Aydın Öztürk' Pütürge'de Ahlaklı Belediyecilik İçin Yeniden Refah Diyoruz'

 31 Mart’ta yapılacak seçimlere birkaç gün kala Pütürge halkı YRP Adayı Aydın Öztürk’ün lehine kararlarını verirken destek olmaya devam ediyorlar.   Ahlaklı Belediyecilik anlayışında Liyakatsizlik olmaz, adam kayırmacılık olmaz, Ayrıştırma Ötekileştirme olmaz diyen Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Huzurlu, Refahlı Belediyeler için Yeniden Refah diyoruz” dedi.

PÜTÜRGE HALKI AYDIN ÖZTÜRK’E GÜVENİYOR”

Pütürge’nin yıllardır her türlü sorununa çözüm olmak için mücadele eden, Pütürge’de yaşayıp Pütürgeli hemşerileriyle kader birliği yapan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e Pütürge halkı seçimlerde tam destek verdiklerini ifade ediyorlar. Pütürge Belediyesini Halkın Belediyesi yapacağına ve Pütürge’de sorunların çözümünün Yeniden Refah Partisi adayı Aydın Öztürk ile olabileceğini bilen Pütürgeliler” Aydın Özürk’e güveniyoruz. Pütürge’mizi geleceğe emin adımlarla taşıyacağından da eminiz.  Hizmet adamı her zaman iyi günümüzde kötü günümüzde yanımızda olan bir isim Aydın Öztürk. Yeni dönemde Aydın Başkan ile yol yürümek istiyoruz. Kendisine güveniyoruz içimizden birisi Samimi ve başarılı, Kalbi Pütürge için atan bir hemşerimiz” diye belittiler.

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE BİZİMLE HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK”

 Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk ise” Hemşerilerime söz veriyorum Pütürge’de hizmet anlamında sorun kalmayacak tümünü çözeceğiz.  Evvela Yol ve Su sorununu, Sağlık Konusunu, Eğitim Konusunu, İstihdam konusunu, her alanda hepsini çözmeye geliyoruz. Daha yaşanabilir birlik ve beraberliğin en üst seviyede olması için Ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden Pütürgeli hemşerilerimize hizmet yapmaya sorunlarına merhem olmaya geliyoruz. Pütürge Belediyesini halkın belediyesi yapmaya, Gençlerin geleceğini kazanmasına, Ev hanımlarının tencereleri kaynatmasına, Büyüklerimizin yanında olmaya Üreticilerimiz ve çiftçilerimizin ekonomik olarak onlara katkı sunmaya geliyoruz.

       Biz Pütürgeliyiz. Biz Birlikte güçlüyüz. Destek Pütürgeli hemşerilerimizden Hizmet ise Aydın Öztürk’ten.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN