Zafer, Malatya'da Konut Satışları Artı

Zafer, 16 Nisan referandum sonrası piyasalarda bir rahatlık oluğunu söyledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Emlakçı Cevdet Zafer, Malatya’da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin düşmesi nedeniyle emlak satışlarında hareketlik yaşandığını dile getirdi.

Zafer, 16 Nisan referandum sonrası piyasalarda bir rahatlık oluğunu söyledi.

Emlak sektörüne bir canlılık getirdiğini ifade den Zafer, "Malatya’da emlak sektöründe bir canlılık söz konusu bahar gelmesi ve banka kredilerindeki faiz oranlarının düşürülmesi nedeniyle piyasaların yavaş yavaş canlandığını görmekteyiz dedi.

Referandum sonrası millette bir öz güven oluştu buda emlak piyasasını olumlu bir şekilde etkiledi. Malatya’da emlak sektöründe şuanda güzel binalar yapılıyor Malatyalı hemşerilerimizin bunu değerlendirmelerini istiyoruz” diye konuştu ve inşallah piyasaların bundan sonrada canlanacağını görmekteyiz dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin emlak sektöründe yaptığı çalışmaların bizleri çok memnun ettiğini ve bu çalışmalar devam edildikçe sanırım piyasaların dahada canlanacağını, hem bizler emlakçılar ve vatandaşlarımızındı daha sağlıklı bir ortamda emlak çalışmalarımız devam edecektir.

Zafer, Özelikle merdiven altı çalışan emlakçı arkadaşlarımız bizlere büyük bir zara veriyor ve bizleri zan altında bırakıyor. Bizim vatandaşlarda ricamız bu merdiven altında çalışanlara pirim vermemelerini ve itibar etmemelerini istiyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN