Yeşilyurt Esnafından Sedat Alataş'a Büyük Destek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnaf gezilerine devam ediyor. 
Sedat Alataş, Yeşilyurt bölgesinde Konteynerde iş yerlerinde çalışmalarını devam eden esnafları ziyaret ederek sorunların dinlendi. Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip ederse göreve geldiğimizde esnafımızın yanında olacağız ve tüm sıkıntıların gidermesi için gereğini yapacağız ve esnafımızın yanında olacağız dedi.

Yeşilyurt Belediye Başka Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte ayağa kaldıracağız ve eski günlerimize yeniden döneceğiz dedi. Başkan adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt esnafların bizlere verdikleri destekten dolayı şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Alataş, Tecde Mahallesinde yaptığımız Mahalle toplantoısında, Mahalle sakinleri tarafından bizlere verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Tecde Mahallesinde bulunan sıkıntıların olduğunu dile getiren Mahallesi sakinleri çok dertli olduklarını görüyoruz. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde bu sorunları bir an önce çözeceğiz dedi.

Tecde Mahallesinde ki sorunlarının olduğunu dile getiren Başkan Adayı Sedat Alataş, Bu tür sorunların diğer Mahallerimizde olduğunu ve vatandaşlarımız tarafından bizlere iletmişlerdir. İnşallah göreve geldiğimizde sırasıyla yapılacak acil çalışmaları ve işlerin bir an önce yapılacaktır. Yeter ki bizler birlik içinde olalım yapılmayacak hiçbir iş yoktur.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler ekibimizle birlikte Seçim çalışmalarımızı ara vermeden devam ediyoruz, Vatandaşlarımızın çok sıkıntılarını olduğunu hep birlikte görmekteyiz. 6 Şubata ki depremde mağdur olan Yeşilyurt vatandaşlarımız olmuşlardır, İnşallah göreve geldiğimizde hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacaktır.  6 Şubata ki depremde iş yerleri ve yine evleri yıkılan vatandaşlarımıza yardım ve yardımcı olmak için çok önemli projelerimizin olduğunu dile getirdi. Başkan Adayı Alataş, Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacaktır dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN