Yeşilyurt Belediye Spor Bünyesinde Curling Takımı Kuruldu

Son dönemlerde revaçta olan, hızla gelişip yaygınlaşan ve birçok yaş grubunda yoğun ilgi ve talep gören Curling sporu Yeşilyurt belediye spor bünyesinde hayata geçirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Son dönemlerde revaçta olan, hızla gelişip yaygınlaşan ve birçok yaş grubunda yoğun ilgi ve talep gören Curling sporu Yeşilyurt belediye spor bünyesinde hayata geçirildi. Konu ile ilgili ortak basın açıklaması yapan Yeşilyurt belediye spor Curling antrenör’ ü Caner Aygören ve Malatya Curling il temsilcisi Mustafa Şahaplıoğu, bu denli rağbet gören ve aynı zamanda birçok yaş grubuna hitap eden bir sporu Yeşilyurt belediye spor kulübü bünyesin’ de başlattıkları için çok mutlu olduklarını ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÇINAR’ a Spora ve genç nesil’ e verdikleri destek ve ilgiden ötürü çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Curling il temsilcisi Şahaplıoğlu ‘’ Öncelikle Curling sporunun tüm Malatya halkımız ve Yeşilyurt halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Curling branşının Malatya il temsilciliğini yapıyorum. Böyle revaçta olan ve ilgi gören bir sporu Malatya halkımıza ve Yeşilyurt belediye spor bünyemize kazandırmanın haklı olarak onur ve gururunu yaşıyorum. Bizim esas amacımız her zaman olduğu gibi yine gençlere farklı bir spor branşın’ da layıkıyla hizmet etmektir.

 Yeşilyurt belediye sporun Curling antrenör’ ü sayın Caner Aygören hocamız ile birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır. Buradan Yeşilyurt belediye başkanımız Sayın Mehmet ÇINAR’ a ve Curling federasyonu başkanı Sayın Prof. Dr. Kenan Şebin’ e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ İfadelerini kullandı. Konuyla ilgili değerlendirmeler’ de bulunan Yeşilyurt Belediye Sporun Curling antrenör’ ü Aygören ‘’ Öncelikle Curling branşının tüm Malatya halkımıza ve Yeşilyurt belediye spor bünyesine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Yeşilyurt Belediye spor bünyesinde Curling branşı antrenör’ ü olarak ben görev alacağım haklı olarak bunun mutluluğu içerisindeyim. Amacımız İl temsilcimiz Sayın Mustafa Şahaplıoğlu, Bey ile birlikte Curling branşın’ da; Şampiyonlar, milli sporcular, antrenörler ve hakemler yetiştirmektir.

Malatyamız ve Yeşilyurt ilçemizde oldukça dinamik bir spor ve spora ilgi potansiyeli var. Biz spor yapmak isteyen herkesle Curling sporunu en iyi şekilde icra edip yarışmalara hazırlıklar yapacağız. İl temsilcimiz ve ben şahsım adına Curling branşının Malatya’ da gelişmesi ve yaygınlaşması için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağız ve nice şampiyonların yetişmesi için üstün gayretler göstereceğiz. Buradan Yeşilyurt belediye başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ a ve Curling federasyonu başkanı Sayın Prof. Dr. Kenan Şebin’ e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ ifadeleriyle sözlerini noktaladı. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN