Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş'tan Sadıkoğlu'na Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na makamında ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubat’ta Yaşadığımız depremlerde Malatya’mız Büyük bir yıkım ve hasar görmüştür ve buda bizleri ve tüm Malatyalı hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Tabi ki Allah’tan gelen başımızın tacıdır. Allah’ın izniyle Malatya’mızı ve yine Yeşilyurt İlçemizi eski günlerine getirmek için hep birlikte çalışacağız. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde gece gündüz demeden çalışacağız ve esnafımızın ve yine tüm hemşerilerimizin yanında olacağız dedi.

6 Şubat depremlerinde hep sahada olan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na teşekkür ediyorum. Allah nasip eder bizler göreve geldiğimizde tabi ki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Tüm STK’larımızla iş birliği içinde olacağız. Malatya’mızı ve yine Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Bizler Yeşilyurt’umuzu ayağa kaldırmak için bu yola çıktık. Bizler Malatya’mızın yerli esnafları olarak esnafımızın sıkıntılarını iyi bilenlerdeniz.

Depremde en çok hasar gören İlçe Yeşilyurt İlçesi olmuştur. Malatya’mızın sanayi ve ticaretinin yüzde 90’ı Yeşilyurt sınırları içerisinde olduğunu hep birlikte gördük ve görüyoruz dedi. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler birlik içinde olduğumuzda Malatya’mızı ve yine Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldıracağız. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bir aya yakındır sahalardayız ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız büyük bir sıkıntı içinde olduklarını dile getiriyor. dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler bugün Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Malatya’mızı ve Yeşilyurt İlçemizi nasıl ayağa kaldırırız diye görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Malatya’mızı ve Yine Yeşilyurt İlçemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bulunduğumuz konumda bütün partilere eşit mesafede ve bütün siyasi partileri önemseyen ve onlarla istişare kültürüne açık bir yapımız var. Malatya’mız için ne gerekiyorsa hep birlikte çalışmalıyız. Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizler oda olarak her zaman istişarelere hazırız ve yeter ki Malatya’mız ayağa kalksın. Malatya’mızın ayağa kalkması için hep birlik içinde olmalıyız ve birlikten güç doğar.

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Malatya’mızın geleceği için hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah, Malatya hepimizindir ve hep birlikte Malatya’mıza sahip çıkmalıyız dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN