Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alataş, Kapımız Vatandaşlarımıza Açık Olacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Malatya’mızı hep birlikte yöneteceğiz. 6 Şubata yaşadığımız aslın felaketi deprem nedeniyle İş yerlerini kaybeden vatandaşlarımızın şu anda çok zor şartlarda çalışmalarını sürdürdüklerini görüyoruz. Allah nasip eder göreve gelirsek iş yerleri için çok önemli projelerimizin olduğunu dile getirdi. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler esnafımızın yanında olacağız, sahip çıkacağız. Bizler esnafımıza sahip çıkmadığımızda Malatya’da esnaf bulamasınız. Ben bir esnaf olarak ve esnaflıktan gelen bir kardeşiniz olarak Esnafın sıkıntılarını yakinen bilenlerdeyim ve asla esnafımızı yalnız birikmeyeceğiz ve her zaman yanlarında olacağız dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Adayı Sedat Alataş, Yine depremler nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olacağız ve yalnız bırakmayacağız. Yeşilyurt bölgesinde bulunan tüm hemşerilerimizin yanında olacağız ve asla yalnız bırakmayacağız. Depremde yaşadıkları mağduriyetlerimden dolayı tüm ihtiyaçları karşılanacaktır. Gençlerimiz için çok önemli projelerimiz var. Bunun yanında ev hanım kardeşlerimiz için hazırladığımız projelerimizin olduğunu ve çalışmak istiysen tüm kardeşlerimiz için kapımız her zaman açık ve açık olacaktır.

Yeşil alanlarımıza çok önem vereceğiz. İmar konusunda vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlanacak ve ev ve iş yeri yapan vatandaşlarımıza deste ve yardımcı olacağız. Belediye tarafından esnafımızda ve yine evlerde aldıkları vergilerde gereken düzenlemeler yapılarak bu yüksek rakamları aşağıya çekmeye çalışacağız. Yapılacak bu çalışmalarımız yasaların belediyelere verdiği yetki çerçeveler içinde yapılacaktır. Özelikle deprem nedeniyle evleri yıkılan kardeşlerimiz için önemli ve destek için projelerimizin olduğunu burada belertmek isterim.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt vatandaşlarımızın bizlere verdikleri bu büyük desteklerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğimizde yapacağımız çalışmalar için, Çok güçlü bir ekibimiz var. Özelikler mimar ve mühendislerin olduğunu ve yine belediyeyi bilen çok kıymetli kardeşlerimiz ve bir ekibimiz var. Allah nasip eder göreve gelirsek tüm halkımızı kucaklaşarak Yeşilyurt ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Başkan Adayı Sedat Alataş, Kapımız her zaman vatandaşlarımız açık olacak ve asla kapımız kapalı olmayacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN