Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim CENGİZ, “Bizler Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi olarak her zaman takdir etiğimiz Vatanseverler derneğinin Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerinin yanındayız. Bir yerde başarı varsa orada birlik, beraberlik vardır. Burada o başarıyı görmekteyiz. Bizler dernek olarak Malatya’mızda bulunan STK’larımızı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yeter ki STK’larımız güzel işler yapsınlar, bizler her zaman destek oluruz. Ülkemizin ve Malatya’mızın geleceği için STK’lar olarak hep birlikte çalışmalıyız. Hep birlikte bu güzel vatanımıza sahip çıkmalıyız. Vatanseverler derneğinde gençlerimizin olması ayrı bir güzelliktir. Bizler ve yine sizler her zaman gençlerimize sahip çıkmalıyız. Onların en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamalıyız. Bizleri misafir etmenizden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN, “Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim CENGİZ’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarımızda İbrahim CENGİZ başkanımız her zaman yanımızda oldu, zaman zaman bizleri ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler almaktadır. Bu da bizlere güç veriyor. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim CENGİZ’e ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Allah kendilerine uzun ömürler versin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN