Vatanseverler Derneğinden Vali Hulusi ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hulusi ŞAHİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe ALPASLAN dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Sayın Valimiz Malatya’da göreve başladığından beri kamu kurum ve kuruluşlarının daha sağlıklı şekilde hizmet ettiğini görmekteyiz. Sayın Valimizin değerli katkılarıyla bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sorunsuz bir iş akışı yürütüyoruz. Malatyalı hemşerilerimizde Sayın Valimizi seviyor, bizlerde Vatanseverler Derneği olarak Valimizin çalışmalarını destekliyoruz. Kısa sürede şehrimizle özdeşleşen Sayın Valimizin özellikle, Malatya’mızın sevdası olan Yeni Malatyaspor’un sorunlarıyla yakından ve samimiyetle ilgilenmesi de hemşerilerimiz tarafından takdir edilmektedir. Misafirperverliklerinden dolayı Valimiz Sayın Hulusi ŞAHİN’e şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyor, çalışmalarından başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hulusi ŞAHİN, “STK’ların ülkemiz ve Malatya’mız için yapacakları çalışmalar ve projeler çok önemlidir. Ziyaretlerinden dolayı Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara teşekkür ediyor, Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN