Vatanseverler Derneğinden Rektör Prof. Dr. Recep Bentli'ye Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun dilleklerimizi ve yine Turgut Özal Üniversitemizi daha güzel bir yere getirmesi için başarılar diledi. Sayın Rektörümüz sağlık İl Müdürlüğü döneminde çok başarılı hizmetler yaptıklarını hep birlikte gördük. Hele hele koronavirüs döneminde yaptıkları başarılı çalışmalarıyla Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmıştır.

Sayın Rektörümüz Malatya’mızın yetiştirdiği önemli akademik bürokratlarımızdandır. Pandemi döneminde Malatya’da harika çalışmalarıyla sorunsuz olarak o dönemi atlattık. Türkiye’de örnek gösterilen ilimizin başarısındaki en büyük etken tabi ki Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bentli’nin başarılı çalışmalarıdır. Bizlerde vatanseverler derneği olarak sayın rektörümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler vatanseverler derneği olarak Sayın Rektörümüze hayırlı olsun ziyaretinden bulunarak, Misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” STK’ları önemsiyoruz. İşini ve üslendiği misyonu layıkıyla yapan birçok Sivil Toplum kuruluşu var. Bunlarla elbette toplumun yararına olan her konuda bizlerden akademik olarak yardım isteyebilirler.

Bugün ziyaretimize gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerini, Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Toplumu ilgilendiren konularda faaliyetleri çok iyi. Bizlerde bu makamlarda hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkartmak için bulunuyoruz. Malatya Turgut Özal Üniversitesi ileriki süreçlerde yaptığı akademik çalışmaları ve geleceğin gençlerine verdiği eğitim kalitesiyle hak ettiği konuma kısa sürede gelecektir dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN