Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Sayın Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Geçtiğimiz Ekim Ayında Yapılan Seçimle Birlikte Malatya Ticaret Odası başkanlığına yeniden seçilen Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Bizler Vatanseverler Derneği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyoruz dedi. Malatya organize sanayiye ve Malatya’da yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Başkan Sadıkoğlu, İlk günden bugüne kadar Malatyadaki sanayicilerimizin ve yine Malatyalı esnafımızın yanında olmuşlardır.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden TSO Başkanımız Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki yapacakları çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hayırlı olsun ziyaretimize gelmişlerdir ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Sadıkoğlu, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Güçlü bir ekip ve deneyimli arkadaşların olması, Malatya’mıza yapacakları projeleri ve yine yapacakları hayır işlerinde bizlerde her zaman yanlarında olacağız dedi.

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizim tek hedefimiz güzel ve gelişen bir Malatya, aynı kaygıları taşıyan iki grup olarak bundan sonra da Malatya’mıza, Sanayimize, esnaflarımıza, elimizden geldiği kadar her zaman olduğu gibi bu günde yanlarında olacağız dedi. Başkan Sadıkoğlu, Bizler TSO Olarak her zaman STK’larımızın yanındayız. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN