Vatanseverler Derneğinden Başkan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Borsa Başkanımız Sayın Ramazan Özcan Başkanımız Yeniden Seçilmesinden Dolayı Şahsım ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım Adına Kendilerine Başarılar Diliyorum. Allah Yar ve Yardımcıları Olsun Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan Başkanımız göreve geldiğinden bugüne kadar çok önemli çalışmalar ve projeler yapmıştır. Dünyada eşi benzeri bulunmayan Malatya’mızın kaysısının değer kazanmasında büyük katkıları olmuştur. Malatya kayısımız Malatya’mız ve yine Türkiye’miz için çok önemlidir.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak, bugün Borsa başkanımız Sayın Ramazan Özcan Başkanımızı ziyaret ederek, Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Malatya Borsa Başkanımız Sayın Ramazan Özcan Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte odamızı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Malatya Borsa Başkanı Özcan, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum.

Başkan Ramazan Özcan, Bizler Ticaret Borsası olarak STK’larımıza önem veriyoruz ve yeterki güzel projeler ve hizmetler yapsınlar. Yapılan çalışmalar Malatya’mız ve yine Ülkemiz için hayırlı olur ve bizlerde her zaman yanlarında olalım dedi. Başkan Ramazan Özcan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN