Vali Şahin'in Ramazan Bayramı  Kutlama Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu milletçe hep beraber yaşıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bayramlar; birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, kardeşliğin dalga dalga yayıldığı, güçlendiği, tazelendiği günlerdir.


Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır.

Ülke olarak yaşadığımız bu deprem felaketinin yaralarını millet olarak saracak, birlik ve beraberlik içinde sıkıntılı günleri de geride bırakacağız. 
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini temin amacıyla Valiliğimizce gerekli tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır. Bu önlemlerin hassasiyetle uygulanması için güvenlik teşkilatlarına gerekli talimatlar verilmiştir. Bayram günlerinin hüzne dönüşmemesi için tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyorum
Saygıdeğer Malatya Halkımız başta olmak üzere Aziz Milletimizin, bütün Türk ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan hep birlikte sağlık ve esenlik dolu bir bayram geçirmemizi niyaz ediyorum.

Hulusi Şahin
Malatya Valisi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN