Vali Şahin Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İlk olarak Pütürge Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Şahin, İlçe Kaymakamı Özgü Özen’den ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Doğanyol Kaymakamlığı ve Doğanyol Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Kaymakam Mete Öztürk ve Belediye Başkanı Hakan Bay’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Buradaki programın ardından Doğanyol Belediyesi Konferans Salonunda; Doğanyol Kaymakamı Mete Öztürk, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, İl ve İlçe Kurum Müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin katılımıyla Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Toplantıda ilçenin sorunları müzakere edilerek talepler, sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Doğanyol ilçesi ziyaretine ilçedeki yatırımlar ile devam eden Vali Şahin, Doğanyol Merkez Kentsel Dönüşüm Alanını, Doğanyol Yeni Devlet Hastanesi İnşaat Alanı ve Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezini ziyaret ederek, yüklenici firma ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Şahin, daha sonra 1993 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit olan Mehmet Doğan’ın annesi Mukadder Doğan'ı ziyaret etti.

Son olarak Doğanyol-Pütürge Arası Karayolu Çalışması Şantiye alanı ve Gökçe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanını ziyaret eden Vali Şahin, Gökçe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN