Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İftar programında Vali Yazıcı’ya; 2.Ordu Komutanı Korg. Metin Tokel, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ ve Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül eşlik etti.

Programda konuşan Vali Yazıcı; " Kızılay tarafından verilen iftar yemeği ile birlikte bugün bir araya geldik.  Kızılay dünyada ve ülkemizde yaşanılan her türlü afet ve savaş durumlarında yardımlarda bulunarak insanlığa hizmet etmektedir. Bir yıl önce çok büyük bir afet yaşadık. Afet sonrası Malatya olarak zor günler yaşıyoruz. Her ne kadar zorluklarla karşı karşıya kalsak da güçlü devletimiz sayesinde Malatya'yı ayağa kaldırmaya ve her şeyin üstesinden gelmeye gayret ediyoruz. Çabalarımız doğrultusunda Malatya'mız eskisinden daha güzel olacak.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı'nın konuşmasının ardından yapılan dua ile program sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN