Turgut Özal Üniversitesi Oryantiring Okul Sporları Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

19-20 Aralık 2023 Tarihleri’de Okul Sporları Oryantiring Yarışması Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı’nda toplam 183 sporcunun katılımı ile yapıldı. 


Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı ve 8 kategoride 20 okul ve yaklaşık 200 sporcu Okullar arası  Oryantiring İl Birinciliği Müsabakası’na katılım sağladı.


 Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan Okul Sporları Oryantiring Yarışması Açılış Töreni’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Recep BENTLİ, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN ve Okul Sporları Şube Müdürü Orhan ALTAY, sporcular,  okul idarecileri ve diğer protokol üyeleri katıldı.


Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Recep BENTLİ Konuşması’nda;Çok değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, İlimiz okullarından gelen değerli öğrenciler, değerli meslektaşlarım öğretmenlerimiz. Sizleri üniversitemizde  görmekten ve misafir etmekten  büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile hepinize hoş geldiniz diyorum.

 Oryantiring Sporu’nun gelecekte ihtiyaç duyacağınız, yön bulma olgusuna önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. ‘’Dedi.

 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN  Konuşmasında ;İleriki tarihlerde yapılacak olan Oryantiring Türkiye Yarı Final Yarışmaları’nda Malatyamızı  temsil edecek olan okullarımıza şimdiden başarılar dilerim... 

 Organizasyonda emeği geçen Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Dr. Yalçın AYDIN ve  Oryantiring Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN’E  emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Şuana kadar Malatya’da yapılan en güzel Okul Sporları Yarışması bu yarışma oldu.’’ Dedi.
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Orhan ALTAY Konuşmasında ;’’ Her yıl Okul Sporları’nda katılım ve sporcu sayısı artarak devam etmektedir. Bugün burada geçen senelere göre katılımın ve sporcu sayısında artışın olduğu  gözle  görülmektedir. Bu durum da bizleri çok sevindirdi. Her geçen yıl bu çıtamızı Oryantring Ailesi ile birlikte daha da çok artıracağımıza inanıyorum.’’ Dedi. 
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet kemal GÜLŞEN konuşmasında;’’ Bugün bizlere ev sahipliği yapan başta Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Recep BENTLİ ve Üniversite Yönetimi’ne çok teşekkür ederiz.

 200 sporcumuza ,gelen okul idarecilerimize ve hakemlerimize üniversiteniz tarafından tüm imkanları seferber edip,misafirlerimize yemek ikramlarınızdan ötürü çok teşekkür ederiz.


Bizler Malatya Oryantiring Ailesi olarak, İlimize hizmet etmekten etmekten onur ve gurur duyuyoruz. İşini en çok seven Vatanı’na hizmet edendir. Her şey güzelim Malatya’mız için. ‘’Dedi.


Program sonunda dereceye giren Okullara Kupa madalya ve katılım belgesi takdim edilerek Hatıra Fotoğraflar ile program son buldu. Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN