TİNGADER Başarılı Gazetecileri Ödüllendirdi

Malatya TİNGADER Şübe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 2022 Yılının Başarılı Gazetecilerine Ödülleri Verildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya TİNGADER Şübe Başkanlığı düzenlenen törene, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, Malatya Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Hidayet Özpolat, katıldı.

Ödül alan arkadaşlarımız ise: “Malatya Son Söz Gazetesi Muhabiri Abdulvahap Kaygusuz ve Ebubekir Atilla, Net Haber Gazetesi Muhabiri Nevzat Kanar, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Onay Ozan, Malatya Muhabir. com Selçuk Dönmez, Haber 44. com Dilek Kiraz, Haberci 44 com Turgut Yaman, Haber 44. com haber editörü Gökhan Erşahin, Grafik Tasarımcı. Enes Erayabakan’dır”

Törende Konuşan TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan “Bu arkadaşlarımız 2022 Yılının en Başarılı Gazetecileri oldular. Biz de bu arkadaşlarımızı tebrik amaçlı bir plaket ile ödüllendirmek istedik. Doğu Anadolu Bölgesinde yerel gazetecilik yönünde en başarılı illerden birisi Malatya’dır. Bu anlamda bizim yerel gazetecilerimiz gerçekten şehrimize yön veren arkadaşlarımızdır, ben hepsini sizlerin nezdinde tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra gazetecilerle sohbet eden Başkan Kazım Erayabakan, dereceye giren gazetecilerden başarılarının devamı isteyerek tebrik etti. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN