TİGEM Müdürü Öcal'a AKÇADAĞDER'den Hayırlı Olsun Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

      Malatya’nın önemli ve Aktif sivil toplum kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Baaşkan Vekili Ramazan Bozkurt’tan Sultansuyu Tarım İşletmesi TİGEM Müdürü Hüseyin Öcal’a hayırlı olsun ziyareti.

         Türkiye’de önemli safkan yarış atlarının yetiştirildiği Sultansuyu TİGEM Müdürlüğüne ataması gerçekleştirilen Hüseyin Öcal’a AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar’dan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

          Akçadağ ilçesi ve hemşerileri için yaptıkları başarılı çalışmalarla ön plana çıkan, Akçadağ İlçesinin kalkınması ve büyümesine destekleriyle kamuoyunda sorunları gündeme getirerek çözüm odaklı çalışmalarla takdir kazanan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Sultansuyu TİGEM Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Kıymetli Hemşerimiz  Sayın Hüseyin Öcal’a ve BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 

          Sultansuyu TİGEM Müdürümüzün bundan sonraki süreçlerde önemli çalışmalara imza atacağından ve işletmeye artı değer katacağından eminiz. Akçadağ ilçemizin sınırları içerisinde olması hasebiyle bizler için Sultansuyu Tarım İşletmesi çok önem arz ediyor. 

          Dünyanın önemli yarış atlarının yetiştirildiği Türkiye ekonomisine katkı sunan önemli bir kuruluşumuz. Sayın Müdürümüz Hüseyin Önal’a AKÇADAĞDER Genel Merkez Yönetimimiz ve Akçadağlı hemşerilerimiz adına hayırlı olsun diyor, bundan sonraki süreçlerde de AKÇADAĞDER ailesi olarak üzerimize düşen her konuda yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.
 
          Sultansuyu TİGEM Müdürü Sayın Hüseyin Öcal ve Kıymetli ağabeyim BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya’ya Misafir Perverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ”

            Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Sultansuyu TİGEM Müdürü Hüseyin Öcal ise” Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah hizmet çıtasını bir üst seviyelere çıkarmanın azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı AKÇADAĞDER Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve Başkan vekili Sayın Ramazan Bozkurt’a çok teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN