Taş Medreseliler'den ASATUF'A anlamlı ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sanayi ve Ticaret konfederasyonu (SANKON ) bünyesinde faaliyet gösteren Ankara Sağlık Turizm federasyonuna kamu oyunda "Taş Medreseliler" olarak bilinen ülkücü hareketin çilesini çekmiş,bu uğurda canlarını ortaya koymuş olan ve Türk milliyetçilerinden müteşekkil olan camianın genel başkanı Mehmet Yamtar Çelik ve heyeti  ASATUF genel başkanlığına seçilen Prof Dr Aysun Bay Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Taş Medreseliler genel başkanı Mehmet Yumtar Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Sayın genel başkanımız Aysun hanım uzun yıllardırlı tanıdığımız ve bildiğimiz bir isim.Onun Türk milliyetçiliğine sağladığı katkıları yakinen bilmekteyiz. Ülkücü hareketinin sarsılmaz bir neferidir.Onu ziyaret etmek bizim için önemli ve değerlidir.Davamiza büyük katkıları olmuş,dertlenmiş ve bu uğurda çilesini çekmiş bir idir.Manevi olarak her zaman yanında olduğumuzu,kendisine olan sarsılmaz inancımızı ve desteğimizi  belirtmek isterim." dedi.
ASATUF genel başkanı Prof Dr Aysun Bay Karabulut ise yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek" Adeta ömrümü geçirdiğim davamızın öncülerinden, çilesini çekmiş ve bedel ödemiş olan ve  benim yetismemde emekleri ve hakları olan " Taş Medreseliler" genel başkanı değerli büyüğüm Mehmet Yamtar Çelik ve heyetini federasyonumuzda ağırlamak nasip olduğu için mutluluğumu paylaşmak istiyorum.Sizler bu vatanın gerçek sahipleri ve sigortasısınız.Sizlerin bize öğrettikleriniz  ve manevi destekleriniz sayesinde ayaktayız.Sizlere müteşekkiriz " dedi.
Daha sonra karşılıklı fikir alışverişinden sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.
Gelen heyet kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirttiler. Bu görüşmelerin sürmesinin çok yararlı olacağını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN