Şire Pazarında Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Şire Pazarı'nda yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

MALATYA (MHA) - Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Şire Pazarı’nda yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayın şüphelisi kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Öğle saatlerinde Sarıcıoğlu Mahallesi’nde yer alan 15 Temmuz Şehitleri Battalgazi Şire Pazarı’nda meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle arkadaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine pazar içerisindeki bir kayısıcı dükkanında iddiaya göre E.B. isimli şüpheli, silahla İ.A. ve B.E.’yi bacaklarından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaçan şüpheli ise polis ekiplerince kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerinde polis ekiplerince inceleme yapılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKE HABER AJANSI

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05323866251
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!