Sarıtaç, Gazeteciliği Hakkıyla Yapanları Kutluyorum

Eğitimci İş Kadını ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Eğitimci İş Kadını ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Gerek siyaset , Gerek Ticaret , Gerek Adalet kısacası her anlamda Türkiye'nin ve Malatya'nın geldiği nokta ve durum ortada. Ülke ve Malatya artık AKP tarafından yönetilemez bir hale geldi. Sadece güçlülerin ve yandaşların işinin rast gittiği diğer AKP yandaşı olmayan vatandaşın ise her türlü sıkıntı ve yokluk çektiği bir dönemi yaşıyoruz. Maalesef ülkemizi yaşanmaz hale getiren zihniyet kendi yandaşlarının haricinde hiç bir vatandaşa yaşama ve var olma hakkı vermiyor.

Asuman Sarıtaç, Herkesin Mutlu Olduğu Bir Malatya,  Bir Ülke İstiyoruz

Asuman Sarıtaç,Ekonomi 3 - 5 kişinin tekelinde , marketler 5 tane zincir marketlerinin elinde , Memleketteki ihaleler 5 tane müteahhidin elinde geldiğimiz noktada. Halinden memnun olan maalesef çok küçük mutlu bir azınlık. Aslında söylenecek çok şey var ama bugün Anadolu Basın Biriliği ziyaretimiz nedeniyle çok şeyin söyleneceği yerin burası olmadığını düşünüyorum. Biliyorum siz değerli basın mensupları da Ülkenin ve Malatya'nın bu zor sürecinde payınızı olumsuz bir şekilde alıyorsunuz. Eğer biraz muhalifseniz doğruları yazıyor kamu çıkarını öncelik görüyorsanız sizlerde baskı altındasınız. Buna rağmen sizler Anadolu Basın Birliğinin her bir üyesi takip ediyorum Ülke ve Malatya menfaatleri doğrultusunda kamu yararına objektif , tarafsız ve özgürce fikirlerinizi beyan edip kamu ile paylaşıyorsunuz. Hiç bir Siyasi düşünce ve Parti ayırt etmeden her kesime eşit mesafede duruyorsunuz. Bu vesile ile bu örnek duruşunuzdan dolayı Anadolu Basın Birliği Yönetimine teşekkür ediyor Çalışma hayatınızda başarılar diliyor tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum .

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ İse ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Asuman Sarıtaç Hanım bizim yakinen tanıdığımız duruşunu beğendiğimiz Malatya ve Ülke Eğitimine ve Ekonomisine büyük katkıları olan bir hocamız. Aile olarak Malatya'da sahibi oldukları Eğitim Kurumlarıyla Malatya Eğitimine gerçekten çok büyük hizmetler verip başarılı öğrenciler yetiştiriyorlar. Sayın Asuman Sarıtaç Hocamın Eğitimci, İş Kadınlığının yanı sıra bir de Siyasi yönü var. Asuman Hanım Malatya'lıların çok sevdiği ve her zaman en güzel yerlerde görmek istediği Malatya için örnek bir isim. İnşallah önümüzdeki 2023 Genel seçimlerinde Malatya'nın bir ablası bir bacısı olarak Malatya'lıların Milletvekili olarak görmek istediği bir isim. İnşallah Böyle çok değerli ve her anlamada Malatya'ya büyük hizmetlerinin olacağını düşündüğümüz Asuman Hocamızı bizde Mecliste görmek isteriz.

Başkan Zeki Dağ, Biz Anadolu Basın Birliği Yönetimi olarak Asuman Hocamızın ve Hocamız gibi Malatya'ya çok şeyler katacağını düşündüğümüz vatan ve millet sevdalılarının sonuna kadar yanında olacağımızı belirtmek isterim. Bizi bu çok özel ve anlamlı günümüzde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde unutmayıp ziyaret eden Sayın Asuman Sarıtaç Hocamıza ve kıymetli misafirlerimize şahsım ve Yönetimim olarak teşekkür ediyorum dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN