Şahin, Malatyamız İçin Çalışacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Zafer Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili adayı Turgut Şahin'in Öz geçmiş ise şöyle.

 Turgut Şahin, Malatya'da doğmuş, büyümüş, tüm eğitim hayatımı kendi memleketimde tamamladım ve halen İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde yüksek lisans öğrencisiyim.

 Kaderine terk edilmiş Malatya'nın bir evladıyım.

6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketinde biz Malatya halkı, 3 gün enkaz altında kalan canlarımız için dua etmekten başka elimizden bir şey gelmedi, Şahin, Kaderimize terk edilmiştik, devlet yetkililerini bekledik çaresizce... Sorduk ve sorguladık, ama bizim 6 milletvekilimiz neredeydi? Bırakın gelmelerini, telefonlarımıza dahi cevap vermediler. Anladık ki bizim bizden başka kimsemiz yoktu.

Bu sebeple, Zafer Partisi il başkanlığı görevimden ayrılarak memleketime hizmet etmek, 20 yıldır yapılmayan hizmetleri yerine getirmek ve Malatya'yı'nın yaralarını sarmak için milletvekili adayı oldum.

 Kıymetli hemşerilerim, 20 yıldır size dayatılan aynı kişilerin ve bizi yönetmesine, hemşehrilerimizden uzak, ulaşılmaz ütopik yaşantılarına katkı sağlamalarına dur demek için 30 yaşındaki bu evladınız sizinle birlikte Malatya'ya hizmet etmek istiyor.

Şehrimize hizmet için elimi uzatmış bulunmaktayım. Malatya için hadi şimdi el ele! Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN